The Restaurant Week is extended till the 31 of July!
Restaurant Week
4 course Chef's menu
€50
During the National Restaurant Week Deluxe edition, more than 250 of the best restaurants offer a delicious and affordable menu.
Restaurant Het Verschil serves a fantastic 4 course chef's menu during this edition of the Restaurant Week. Discover the fantastic 4 course Chef's menu of restaurant Het Verschil now for only €50.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 21 people say about Het Verschil
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We kwamen toe en de eigenaar bekeek ons 5 seconden en vroeg dan: is 't voor iets te eten? Hij toonde ons onze tafel en ging vervolgens naast onze tafel een heel ambetant telefoongesprek voeren met zijn (?) notaris.
Hij liet een glas vallen bij de bediening van een andere tafel. De schreven werden pas na 10 min opg...
We kwamen toe en de eigenaar bekeek ons 5 seconden en vroeg dan: is 't voor iets te eten? Hij toonde ons onze tafel en ging vervolgens naast onze tafel een heel ambetant telefoongesprek voeren met zijn (?) notaris.
Hij liet een glas vallen bij de bediening van een andere tafel. De schreven werden pas na 10 min opgeruimd door zijn medewerkster.
De menu werd getoond op een tablet maar uiteindelijk klopte de beschrijving van geen enkel gerecht met de realiteit. Is het nut van een tablet dan niet dat het dagelijks aan te passen is? Het eten was oké maar een paar gerechtjes waren te zout. We hebben 2 keer een opmerking gemaakt en die heeft de eigenaar wel goedgemaakt.
Op de toog naast ons werd de hele avond een fotoreeks getoond van halfnaakte vrouwen.
We hebben cash betaald en vroegen dan een btw-bonnetje. Toen we hem hier een tweede keer naar vroegen zei hij dat zijn medewerkster het ticketje in de vuilbak had gegooid en dat hij al 2 vuilbakken had uitgekeerd om het te zoeken. Hij had de hele tijd in het restaurant rondgelopen en geen vuilbak vastgehad. Uiteindelijk vroeg hij een e-mailadres om ons btw-bonnetje op te sturen. We kregen later een btw-bonnetje opgestuurd van een andere tafel voor het dubbele bedrag van onze rekening.
Geen aangename ervaring....
Kwamen met reservatie Restaurantweek terecht op een "Argentijnse menu/ wijn degustatie avond".
Kregen vast menu van die activiteit met twee verschillende wijnen per gang...
Gelukkig kregen we het eten aan de vooropgestelde prijs. De wijn die we ongevraagd gekregen hadden diende wel bijbetaald te worden (32 €), o...
Kwamen met reservatie Restaurantweek terecht op een "Argentijnse menu/ wijn degustatie avond".
Kregen vast menu van die activiteit met twee verschillende wijnen per gang...
Gelukkig kregen we het eten aan de vooropgestelde prijs. De wijn die we ongevraagd gekregen hadden diende wel bijbetaald te worden (32 €), ook voor persoon die eigenlijk geen wijn wou. Hadden ze de reservatie niet bekeken of gingen ze er gemakshalve van uit dat we wel zouden aansluiten bij de rest ?
Maar het eten was lekker!
Smakelijke gerechtjes met een top-bediening, dat maakt 't Verschil.
We hebben genoten van de nieuwe Wild-Bib-Gourmand met verrassende smaken.
Aangepaste wijnen waren top en zéér goed gekozen.
Bedankt voor de gezellige avond en de lekkere service.
Dit is genieten op hoog niveau!
Zoals steeds heel lekker gegeten in gemoedelijke sfeer.
Super lekker en speciaal, veel keuze, een aanrader!!!!
Map All restaurant deals in Lede
About Het Verschil
In the echoing silence of villages where once the taps worked overtime and the smell of baking spread, there is now often only the breath of a few unwavering remainers. The melancholy of vanishing craft haunts these hamlets. Once dotted with seven pubs, two bread bakers, the newspaper house, the floral displays, countless benches, the wisdom of the apothecary, the bicycle wizard and the eye master. In 2023, these villages have sometimes had to surrender to the courage of two or three brave souls. The village butcher whose meat art makes tongues dance, and that one eatery, which has nestled itself like an eternal monolith.
Peter and Pieter-Jan, of Het Verschil in Lede, are such contemporary heroes. They serve the village top gastronomy without looting the purse strings. Pieter-Jan, the young sprout of 25 years, drank up the knowledge as a job student in his own business and refined his métier at such gems as Carcasse & The Jane, where he mastered the art of wine to the tips of his fingers. Names that ooze nostalgia.
Peter, with a life story enriched by fifty years, learnt the secrets of the trade from grandmasters such as Jean-Pierre Bruneau and Guy Van Cauteren's legendary Laurel Leaf. His journey also brought him to Patrick van het Overhamme's table and then he was at the helm of a majestic hotel in Brussels. But since 2001, it is in Lede, at Het Verschil, that his heart beats loudest.