The Restaurant Week is extended till the 31 of July!
Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch
€59.95
Enjoy a delicious and affordable lunch during Restaurant Week Deluxe at Notos. The restaurant offers an exceptional 4 course Gault&Millau lunch.
Discover Notos in a culinary and budget-friendly way. Reserve a table for this fantastic 4 course Gault&Millau lunch for only €59.95.
Do you have any special dietary needs? These can be indicated on the reservation form so the restaurant can accommodate them.
Please note! The number of tables is limited. Reserve in time.
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MENU
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STARTER
Summer Salad
Grilled green asparagus | zucchini | manouri
or;
Traditional Tarama
Purple artichokes | grilled octopus bites | Greek potato puree
MAIN COURSE
Dorade
Prepared in the style of the island of Spetses
or;
Roasted Keftès in Grape Leaves
DESSERT
Assortment of Sweets
including Baklava with pistachios and almonds | Pear with saffron and vanilla ice cream
Restaurant Week
4 course Gault&Millau dinner
€59.95
During the Restaurant Week Deluxe, more than 200 of the best restaurants in Belgium offer a delicious and affordable menu.
Restaurant Notos serves a fantastic 4 course Gault&Millau dinner during this edition of the Restaurant Week. Discover the fantastic 4 course Gault&Millau dinner of restaurant Notos now for only €59.95.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
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MENU
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STARTER
Summer Salad
Grilled green asparagus | zucchini | manouri
or;
Traditional Tarama
Purple artichokes | grilled octopus bites | Greek potato puree
MAIN COURSE
Dorade
Prepared in the style of the island of Spetses
or;
Roasted Keftès in Grape Leaves
DESSERT
Assortment of Sweets
including Baklava with pistachios and almonds | Pear with saffron and vanilla ice cream Reserve a table Reserve a table
What 113 people say about Notos
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Geweldig restaurant! Héél lekker gegeten, goede verhouding qua porties en enorm uitgebreide gangen. Mooi gepresenteerd en superlekker klaargemaakt en gekruid! De bediening was iets minder maar zeker niet slecht.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thanks
Super leuke atmosfeer en heel lekker gegeten. We waren met 6 en zaten aan een ronde tafel zodat eigenlijk iedereen gezellig met elkaar kon praten. Vriendelijke mensen, maar de bediening was soms wat stuntelig. Het leek voor 2 obers precies hun eerste werkdag, maar het personeel was wel vriendelijk. Het eten was dik in orde. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Problèmes avec le service aux tables. Informations incorrectes sur le menu, une heure d'attente pour le premier plat et le deuxième plat arrivé en premier, il y a eu un sérieux problème avec le service à table. La nourriture n'était pas exceptionnelle non plus.
Notre attente était beaucoup trop haute par rapport à ce qu'on a vécu... Soit disant meilleur restaurant Grec du monde, n'importe quoi. C'était loin d'être le meilleur resto Grec que j'ai fait dans ma vie. Nous n'avons pas été super bien accueilli, deux jeunes demoiselles qui ne souriaient jamais et ne nous parlaien...
Read full reviewNotre attente était beaucoup trop haute par rapport à ce qu'on a vécu... Soit disant meilleur restaurant Grec du monde, n'importe quoi. C'était loin d'être le meilleur resto Grec que j'ai fait dans ma vie. Nous n'avons pas été super bien accueilli, deux jeunes demoiselles qui ne souriaient jamais et ne nous parlaient pas, on voyait clairement que c'était pas un métier pour elles. Personne nous a demandé pour nous débarraser de nos vestes à notre arrivée. Aucunes explications ou présentation de l'amuse bouche et des plats. Beaucoup trop cher pour ce que c'était et quantitée très limite. La qualité des plats n'avaient rien de particiulier. Très très déçu... 160eur pour deux personnes c'est du vol.
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About Notos
Cuisine: Mediterranean, Greek
Greek in its most original, creative and contemporary way this is the card NOTOS. Over the seasons, the preparations of Constantine Erinkoglou offer to discover this particular way of dosing fragrances, herbs and spices in a subtle marriage.
Fine products, sometimes forgotten or unknown, always fresh, transparent cuisine, streamlined, light sauces, nuanced flavors ... Work of an expert, the Notos dishes are interpretations of textures and colors, emotions and tastes influenced by Mediterranean, Oriental, Balkan flavours.