Deal
Deal
Enjoy a delicious and extensive lunch during Restaurant Week Deluxe at restaurant Guillaume. This restaurant serves an extraordinary 3 course Crazy Creations menu.
Get acquainted with restaurant Guillaume in a tasty and price-friendly way. Reserve your table for this fantastic 3 course Crazy Creations menu for only €36.00.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
North Sea shrimps - egg - cottage cheese - kohlrabi
***
Duck breast - pumpkin polenta - fig - red leave
***
Rhubarb - strawberry - lemon
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 15 December 2024
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 98 people say about Guillaume
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Alles was perfect
Heerlijk eten, maar er mochten meer groentjes bij!
Dag Luc, wat goed om te horen dat jullie heerlijk gegeten hebben. We nemen uw feedback over de groenten mee. We kijken ernaar uit u een volgende keer opnieuw te begroeten in Guillaume. Met vriendelijke groet, Chris
Onze eerste maal bij Guillaume is uitermate bevallen. Gezellig knus interieur en heel lekkere, mooi gepresenteerde gerechten. En op wandelafstand van ons adres.
Dag Monique, wat leuk om te horen dat jullie eerste keer in Guillaume heel goed is meegevallen. En goed at jullie dichtbij wonen. We kijken ernaar uit jullie een volgende keer opnieuw te kunnen verwennen met lekkere creaties en een sympathieke bediening in ons knus interieur in het authentiek middeleeuws Brugs huisje. Met vriendelijke groet, Chris
Map All restaurant deals in Bruges
About Guillaume
Restaurant Guillaume is located in Bruges. Under the authentic wooden beams, chef Cédric will bring you fine tasting and class in a modern interior, based on a French-inspired creative kitchen.
The chef brings daring combinations of classic gastronomy with a Burgundian touch of worldly influences. Both the monthly changing gastronomic menu and the inventive suggestions are always a discovery. The surf & turf dishes and the lobster preparations testify to excellence through years of experience.
Hall master Chris Mestdagh guides you through the wine list, where both French classics and new world wines meet. On sunny days you can enjoy the cozy terrace.
Dag Paulette, wat goed dat jullie een heel mooi moment hadden met de familie. We zijn blij dat u alles als perfect hebt ervaren. We kijken er naar uit u binnenkort nog eens te kunnen begroeten. Met vriendelijke groet, Chris