The Restaurant Week is extended till the 31 of July!
Restaurant Week
4 course Gault&Millau lunch
€78
Enjoy a delicious and extensive lunch during Restaurant Week Deluxe at restaurant Wingerd. This restaurant serves an extraordinary 4 course Gault&Millau lunch.
Get acquainted with restaurant Wingerd in a tasty and price-friendly way. Reserve your table for this fantastic 4 course Gault&Millau lunch for only €78.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
6 course 'Full Experience' dinner
€111
During this edition of the Restaurant Week Deluxe, Wingerd surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 6 course 'Full Experience' dinner of Wingerd and experience their wonderful kitchen.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
6 course 'Full Experience' lunch
€111
During this edition of the Restaurant Week Deluxe, Wingerd surprises you with an exciting culinary twist… They will serve a special luxury menu during this edition.
Discover the 6 course 'Full Experience' lunch of Wingerd and experience their wonderful kitchen.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
5 course Gault&Millau dinner
€96
During the Restaurant Week Deluxe, more than 200 of the best restaurants in Belgium offer a delicious and affordable menu.
Restaurant Wingerd serves a fantastic 5 course Gault&Millau dinner during this edition of the Restaurant Week. Discover the fantastic 5 course Gault&Millau dinner of restaurant Wingerd now for only €96.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
5 course Gault&Millau lunch
€96
Enjoy a delicious and extensive lunch during Restaurant Week Deluxe at restaurant Wingerd. This restaurant serves an extraordinary 5 course Gault&Millau lunch.
Get acquainted with restaurant Wingerd in a tasty and price-friendly way. Reserve your table for this fantastic 5 course Gault&Millau lunch for only €96.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
4 course ALL-IN Gault&Millau lunch
€111
Enjoy a delicious and extensive lunch during Restaurant Week Deluxe at restaurant Wingerd. This restaurant serves an extraordinary 4 course ALL-IN Gault&Millau lunch.
Get acquainted with restaurant Wingerd in a tasty and price-friendly way. Reserve your table for this fantastic 4 course ALL-IN Gault&Millau lunch for only €111.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 251 people say about Wingerd
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Beiden genoten van uiterst lekkere en verzorgde keuken. Tot in details afgewerkt. Maar bovenal uitzonderlijk vriendelijke bediening.
Steeds met de glimlach , lange tijd niet meer gezien ! Sterk !
Alweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culi...
Read full reviewAlweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culinaire passie en combineren perfect. Een totaalervaring die begint bij de eerste amuse en zich terugvindt in het laatste snoepje.
een wandeling in gewaagde maar geslaagde smaken en technieken
met aangepaste wijnen
een waar culinair orgasme
Totaler dan deze ervaring zal het niet worden. Dit was letterlijk op reis gaan van begin tot einde.
Het telefoontje in de namiddag om even in te checken, inclusief gratis tip, deed ons al watertandend uitkijken.
De ontvangst was erg hartelijk, we hadden zelfs window seats en konden later op de avond genieten v...
Read full reviewTotaler dan deze ervaring zal het niet worden. Dit was letterlijk op reis gaan van begin tot einde.
Het telefoontje in de namiddag om even in te checken, inclusief gratis tip, deed ons al watertandend uitkijken.
De ontvangst was erg hartelijk, we hadden zelfs window seats en konden later op de avond genieten van de gezellige regendruppels die ongeduldig van het venster dropen. Zelfs het gepersonaliseerde menu heette ons bescheiden welkom en beloofde alvast de reis van ons leven.
Het menu was fantastisch. Elk gerechtje een streling voor het oog, elk nog specialer dan het vorige, levendig gemaakt door de frisse kleuren van de sausjes, die de smaken complementeerden en er heerlijke smaakbommetjes van maakten, smaken die perfect bij elkaar pasten, begeleid van geuren die je deden watertanden. Ei zo na nooit kan ik het laten om toch nog ruimte voor verbetering te vinden, meestal zonder lang te moeten zoeken, maar hier was het allesbehalve een sinecure.
Ook werd er buiten het doorsnee aanbod ook een aangepast sappenaanbod geserveerd, zonder te vervallen in de simpele bruisende oplossingen. Nooit geweten dat berkensap en allerlei kruiden, bloemen en groenten zo'n sprankelend mondgevoel konden geven.
De bediening was fris, fruitig en met aangename afdronk. Zo zou onze wellicht ongewild heerlijk speelse en grappige sommelier het benoemen. Vriendelijk, grappig, snedig maar juist niet arrogant, het waren perfecte begeleiders van een al fantastische culinaire reis. Na iets meer dan week bevatten we nog steeds niet hoe het personeel alle ingrediënten kan onthouden, wij moesten meestal na 7 de ogen neerslaan omdat we de eerste alweer vergeten waren...
We landden uiteindelijk met koffie met een mening en nog een paar fijne afsluitertjes, die het helemaal afmaakten.
Alles kan altijd beter, dus je zou nog kunnen opwerpen dat er wat te weinig van het een was, of te veel van het ander, of een kaarsje op de tafel niet had misstaan, maar zoals Salieri ooit een stuk van Mozart, ook een grootmeester in fantastische reizen, beschreef in de even grootse film: "Het aantal noten was perfect. Haal een noot weg, en het stuk valt in elkaar, voeg een noot toe en het wordt minder mooi."
Doorgaans hou ik niet van perfectie, want da's saai en onderdrukt de nood om uitgedaagd te worden, maar hier was het prima zo voor deze avond. Als we nog es zorgeloos willen genieten met mensen die we zo graag zien (ons hoogste genot, het echte leven), dan weten we wel waar naartoe.
Normaal gezien schrijf ik zelden reviews en al zeker niet zo uitgebreid en voor sommigen zelfs met veel te weinig ratio maar dit was zo'n mooie, aangename, emotionele ervaring zelfs dat dit wel eens mag.
Een toprestaurant met een uitstekende bediening, een geweldige sommelier ( zoals hij de wijnen presenteerd en zijn wijnkennis etaleert; zijn ogen glasden, het leek wel of hij zelf even n drupje geproefd had voor hij de wijnen uitschonk; neem het wijn arrangement ; een aanrader. Het echtpaar sat de Wingerd uitbaat is...
Read full reviewEen toprestaurant met een uitstekende bediening, een geweldige sommelier ( zoals hij de wijnen presenteerd en zijn wijnkennis etaleert; zijn ogen glasden, het leek wel of hij zelf even n drupje geproefd had voor hij de wijnen uitschonk; neem het wijn arrangement ; een aanrader. Het echtpaar sat de Wingerd uitbaat is jobg maar heeft kennis van zaken en passie voor gastronomie, dat mérk je en vóel je als klant. Het was een onvergetelijke ervaring.
Map All restaurant deals in Vorselaar
About Wingerd
Jolien, Pieter and their team welcome you with an innovative view on gastronomic cooking.
Chef Pieter tells his story by preparing a menu where the honest, pure product is put in the spotlight.
This story is culinary complete, so no changes or adjustments can be made.
Are there ingredients that you absolutely must avoid
(shellfish, nuts,...) mention this in advance!
The restaurant's vision is also reflected in their drinks menu.
The choice of drinks is limited but selected with care and finesse.