The Restaurant Week is extended till the 31 of July!
Restaurant Week
4 course vegetarian Gault&Millau menu
€60
Restaurant Bouchéry is the proud owner of 15 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Restaurant week Bouchéry serves a fantastic 4 course vegetarian Gault&Millau menu for only €60. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Restaurant week.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a table
Restaurant Week
6 course vegetarian Gault&Millau menu
€80
Restaurant Bouchéry is the proud owner of 15 Gault&Millau points and is therefore one of the best restaurants in Belgium.
During this edition of Restaurant week, Bouchéry serves a fantastic 6 course vegetarian Gault&Millau menu for only €80. Taste this gastronomic menu and experience a unique culinary evening.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book now and enjoy a lovely night out during Restaurant week.
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
Reserve a table Reserve a tableWhat 6 people say about Bouchéry
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Une soirée avec mon fils. Repas 5 services et vins excellents. Ambiance moderne, classe pas du tout ringarde. Chef attentif. De son initiative, il a allumé une bougie sur le dessert et mis une musique en fond sonore qui a surpris mon fils (nous étions seuls). Un cadeau inoubliable dixit un jeune homme de 20 ans
Adresse que nous avions envie de découvrir depuis longtemps.
Maison de maître uccloise.
Cuisine parfois étonnante mais innovante.
Vins également inhabituels dont un très bon Périgord blanc
Cuisine excellente, ambiance conviviale
Trop^peu d'éléments de saveur convaincante
Bonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas...
Read full reviewBonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas renseigner les clients). Aussi, une pratique qui nous a semblé bizarre c'est que l'on ne propose aucune carte des vins donc nous n'avons pas d'idée du choix qu'il y a ni des prix. On se fie simplement aux conseils du personnel. Nous gardons également les mêmes couverts du début à la fin du service donc pas évident de goûter toutes les saveurs quand vos couverts goûtent encore le plat précédent. En conclusion, une découverte en demi-teinte pour nous.
Map All restaurant deals in Uccle
About Bouchéry
Cuisine: French
In the middle of Uccle, just outside the centre of Brussels, Damien Bouchéry has been letting his culinary creativity speak for years at the Bouchéry. At Bouchéry, the vegetable universe is central, but there is much more than vegetables, herbs and flowers to discover. He selects his ingredients with utmost care, and his menus offer the finest vegetarian dishes. The experience is completed with a beautiful garden terrace and delicious natural wines. Bouchéry offers an enchanting environment that, together with chef Damien, is the place to stimulate culinary discoveries and awaken your senses!