The Restaurant Week is extended till the 31 of July!
Restaurant Week
3 course Michelin menu
€50
During the Restaurant Week Deluxe, more than 200 of the best restaurants in Belgium offer a delicious and affordable menu.
Restaurant Bar Bulot Zedelgem* serves a fantastic 3 course Michelin menu during this edition of the Restaurant Week. Discover the fantastic 3 course Michelin menu of restaurant Bar Bulot Zedelgem* now for only €50.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Book your table now!
Please note. Seats are limited. Online reservations are mandatory.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toast vitello tonnato
***
Grilled Holstein beef with green pepper sauce, lovage, fresh cabbage lettuce and fresh fries
***
Dame Blanche with à la minute Tahitian vanilla ice cream, hot chocolate sauce and whipped cream
What 27 people say about Bar Bulot Zedelgem*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
een aanrader op een mooie locatie
Bar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel ve...
Read full reviewBar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel verloopt vlot, de studenten, stagiairs, zijn weinig geïnspireerd en ook weinig geïnformeerd.
Het menu van de restaurantweek zag er fijn uit, jammer dat er geen amuse vooraf kwam. We konden er wel eentje bestellen en dat hebben we dan ook gedaan, gepaneerde en gefrituurde inktvisringetjes (met een heel moeilijke naam), lekker, maar een sterrenrestaurant waard? We namen er ook een aperitiefje bij, helaas kon niemand van het personeel ons zeggen wat de inhoud van de alcoholvrije moctail was ...
Het voorgerecht, Vitello Tonnato, kon ons bekoren. Een lekker en zeer ruim bemeten voorgerecht met authentieke smaak. Een "Primo Piatto".
Het hoofdgerecht, Onglet, was heel correct gebakken, versneden en voorzien van een groentenpotje en verse frietjes. Pepersaus kwam er eveneens bij. Lekker, absoluut, wij zijn liefhebbers van een goeie Onglet (of Schorsvel) maar we vroegen ons af of we nu gewoon in een bistro zaten. Hetzelfde gerecht hebben we al meerdere keren in een goeie bistro gegeten en dus vroegen wij ons af waar de Michelin-ster nu eigenlijk naar toe was?
Wij hadden toch grote verwachtingen, één Michelinster, je moet het maar verdienen. Als er dan allicht tientallen liefhebben even willen kennis maken met Bar Bulot via de Restaurantweek, dan verwachten die (of toch in ieder geval wij) een WOW. We mochten het helaas niet meemaken.
De vele fouten en miscommunicatie bij ons en ook bij onze buren doen toch vragen rijzen over de opleiding van de stagiairs, de jobstudenten, maar zelfs het vast personeel kon ons niet altijd verblijden met een mooie uitleg.
Wij waren nieuwsgierig naar Bar Bulot (op de vroegere Hertog Jan *** site). Helaas werden onze verwachtingen niet echt ingelost. In de betere bistro kan je zeker gelijkwaardig eten, daarvoor heb je de ster van Bar Bulot niet nodig.
Lekker gegeten, absoluut!, op sterrenniveau? Euhh...
Prijs kwaliteit zeker in orde.
Aan te raden is om voor een kleine meerprijs de aangepaste wijnen erbij te nemen.Er werd rekening gehouden met allergieën.
zeer gezellig en lekker
Aangename ontvangst, vriendelijke en ontspannen bediening. Het eten is gewoonweg super!
Map All restaurant deals in Zedelgem
About Bar Bulot Zedelgem*
Cuisine: French, Classic, Seafood
In December 2022, Bar Bulot Brugge moved to Zedelgem. It is now housed in the iconic building where Hertog Jan's team used to cook the tiles from the roof. In recent years, Bar Bulot has evolved under the leadership of host Maxime Depreitere and chef Destin Cannaert into a contemporary classic restaurant, with seafood as well as better meat dishes. If you ask him what Bar Bulot stands for, he answers: finesse. You notice this finesse in, for example, the better European wines, the warm and attractive interior, the finely laid table and the professional service. In short, the place where you can enjoy a delicious dinner in a casual atmosphere.