Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bistrôt Le Ciel serveert een 4-gangen Gault&Millau diner + aperitief tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner + aperitief bij restaurant Bistrôt Le Ciel aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Bistrôt Le Ciel. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief .
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Bistrôt Le Ciel. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch + aperitief aan slechts € 85,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 3 mensen zeggen over Bistrôt Le Ciel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend gegeten. Zeer vriendelijke bediening.
Lekker en gezellig
Uitstekend
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.
Over Bistrôt Le Ciel
Bistrôt Le Ciel, gelegen in het prestigieuze luxehotel La Butte aux Bois in Lanaken, biedt een verfijnde Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden. Chef Pieter Beurskens creëert toegankelijke en verrassende gerechten die zowel de traditionele als de moderne smaakpapillen aanspreken.
Het restaurant is een visueel spektakel, met een transparant interieur dat wordt verfraaid door een subtropische boom en een rijkdom aan decoratieve objecten zoals ammolieten, gogottes, kristallen, mineralen, versteend hout en sieraden van edelstenen, ontworpen door Jochen Leën. Deze natuurlijke en verfijnde elementen benadrukken de aardse schoonheid en harmonie die kenmerkend zijn voor La Butte aux Bois.
Onder het glazen dak, omringd door hangend groen en een weelderige moswand, straalt het interieur frisheid en elegantie uit. Bij mooi weer nodigt het groen omgeven terras met een nieuwe buitenbar uit tot ontspanning, waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail of klassieke gin-tonic.
Chef Beurskens' gevarieerde bistrokeuken biedt onder andere oosters afgewerkte tartaar van rund, sappige lamsziel met romanesco, tomaten en portsaus, en gepolijste Franse gerechten met een Italiaanse twist zoals terrine van foie gras en hert in Grand Veneur-saus. Het vakmanschap en de eerbied voor culinaire traditie maken een bezoek aan Bistrôt Le Ciel een onvergetelijke ervaring.