De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Ralf Berendsen**

Belgisch | €€€ | Menu

7-gangen Michelin diner + glas champagne € 265,-

Ralf Berendsen**

Belgisch | €€€ | Menu

7-gangen Michelin diner + glas champagne € 265,-

Restaurant Week
7-gangen Michelin diner + glas champagne
€ 265,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Ralf Berendsen** serveert een 7-gangen Michelin diner + glas champagne tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 7-gangen Michelin diner + glas champagne bij restaurant Ralf Berendsen** aan slechts € 265,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
7-gangen Michelin lunch + glas champagne
€ 265,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Ralf Berendsen**. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 7-gangen Michelin lunch + glas champagne.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Ralf Berendsen**. Reserveer een tafel voor deze fantastische 7-gangen Michelin lunch + glas champagne aan slechts € 265,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Ralf Berendsen**

Schrijf een review en deel je foto's

"toprestaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

geweldig dat is in 1 woord samengevat
waar blijft die 3° ster culinaire hemel zowel de gerechten echte smaakbommetjes
wijnkeuze top
en de bediening perfect en gepassioneerde mensen
een echte aanrader
kok uitbater zelf ongelooflijk vriendelijke aangename man
was een avondom nooit meer te vergeten

patrick d'hondt op 27 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ralf Berendsen**

Keuken: Belgisch

Restaurant Ralf Berendsen** in Lanaken, gelegen in het luxehotel La Butte aux Bois, biedt een serene en geraffineerde eetervaring in een idyllische setting. Dit prachtige restaurant, omgeven door het weidse landschap van het Nationaal Park Hoge Kempen, wordt beschouwd als een van de mooiste van België. Het karakter en de klasse zijn voelbaar in elk detail, van het met bomen omzoomde terras en de donkere

Chef Ralf Berendsen staat centraal in dit culinaire paradijs, waar hij zijn perfectionistische kookkunst tentoonstelt. Hij combineert topingrediënten met technische verfijning en bijzondere smaakassociaties. Een voorbeeld hiervan is zijn signatuurgerecht van langoustines met subtiele kruiding van citroengras en curry, en een combinatie van tonijn, zee-egel en ganzenlever verweven met eucalyptus. De complexiteit van zijn gerechten blijft echter altijd toegankelijk en nooit overdreven ingewikkeld.

Bij Restaurant Ralf Berendsen zorgt de chef ervoor dat elk gerecht een verfijnde gastronomische reis is, waarin bekende smaken met delicate nuances en subtiele internationale ingrediënten worden gekruid. Dit bijzondere adres staat garant voor memorabele maaltijden, waar de finesse tot aan het dessert blijft voortduren, zoals bij het sesamijs met gerijpte soja en karamel van algen. Hier werken betekent voor Berendsen het mooiste beroep ter wereld kunnen uitoefenen in een omgeving die creativiteit en vakmanschap perfect ondersteunt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lanaken e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden