Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Côte Préféré serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Côte Préféré aan slechts € 66,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Côte Préféré. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Côte Préféré. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 66,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 4 mensen zeggen over Côte Préféré
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Subliem! Een echte aanrader!
Wij komen zeker terug!
Wij hebben genoten van de dining with the Stars menu. Heel lekker, vriendelijke bediening! Alles was top! Dankjewel!
Heel lekker! Super bediening! Fantastisch terras! TOP!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Jabbeke e.o.
Over Côte Préféré
Keuken: Frans
Restaurant Côté Préféré in Jabbeke, België, biedt een rustige en gezellige sfeer waar gasten kunnen genieten van een aperitief in de lounge voordat ze aan tafel gaan, en achteraf kunnen nagenieten met een digestief. Het restaurant, gelegen nabij de Noordzee en omringd door polders vol boerderijen en gepassioneerde handelaren, maakt met veel plezier gebruik van verse, eerlijke en lokale producten.
Onder leiding van Tim en zijn team worden deze hoogwaardige ingrediënten verwerkt in een keuken die klassiek, speels en met een ruig randje is. Tim leerde de kneepjes van het vak bij "De Karmeliet" van chef Geert Van Hecke en ontwikkelde zijn liefde voor lokale producten verder bij De Jonkman onder Filip Claeys.