Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Charlu serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Charlu aan slechts € 58,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Charlu . Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Charlu . Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 38,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat mensen zeggen over Charlu
Plattegrond Alle restaurantdeals in Ukkel e.o.
Over Charlu
In de charmante wijk St-Job in Ukkel vind je Charlu, een elegant restaurant dat bekend staat om zijn verfijnde en toegankelijke keuken. Eigenaar Antoine Salviat en chef Jean-Pierre Gascoin brengen een stukje Zuidwest-Frankrijk naar Brussel, met een menu vol klassiekers en originele specialiteiten.
Bij Charlu geniet je van gerechten als perfect gebakken chipirones met piment d'Espelette of smaakvolle garnaalkroketten. De chef's talent komt ook tot uiting in de malse onglet van rund, geserveerd met in boter gekonfijte sjalotten en knapperige frietjes. Hier wordt de eenvoud van de brasseriekeuken naar een hoger niveau getild, met verse producten en aandacht voor detail.