De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 72,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Hippocampus serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Hippocampus aan slechts € 72,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 62,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Hippocampus serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Hippocampus aan slechts € 62,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 236 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellige avond in een verfijnd interieur. Mooi gedekte tafels om ons 5 gangen diner te starten. De amuses waren smaakvol alsook al de volgende gangen. Toffe combinaties en smaken. Het was overheerlijk!
Heerlijke avond, prachtig kader, uitstekende ontvangst met het aperitief in het salon. Daarna genoten van het 4-gangenmenu in het sfeervolle restaurant, super vriendelijke bediening door de gastvrouw, en de chef die regelmatig kwam vragen of alles ok was. Een aanrader tot en met... heerlijke smaakpaletten... mijn vr...
Lees hele reviewHeerlijke avond, prachtig kader, uitstekende ontvangst met het aperitief in het salon. Daarna genoten van het 4-gangenmenu in het sfeervolle restaurant, super vriendelijke bediening door de gastvrouw, en de chef die regelmatig kwam vragen of alles ok was. Een aanrader tot en met... heerlijke smaakpaletten... mijn vrouw, mijn schoonmoeder, mijn schoonbroer en ikzelf zijn overtuigd, hier komen we zeker nog terug...
Een ganse avond genieten van de verzorgde gerechten, de unieke sfeer, de vriendelijke bediening.
Ongedwongen en hartelijke ontvangst door de zaakvoerders waardoor we ons meteen zeer welkom voelden.
De aperitief kregen we in knusse zetels aan de openhaard met creatieve en smaakvolle hapjes. Eens aan tafel werd ons door de chef zelf het menu en de suggesties voorgesteld. We zijn zo in de sfeer dat we ons gewo...
Ongedwongen en hartelijke ontvangst door de zaakvoerders waardoor we ons meteen zeer welkom voelden.
De aperitief kregen we in knusse zetels aan de openhaard met creatieve en smaakvolle hapjes. Eens aan tafel werd ons door de chef zelf het menu en de suggesties voorgesteld. We zijn zo in de sfeer dat we ons gewoon laten verrassen door een menu gekozen door de chef zelf. Aangepaste wijnen, vlotte bediening en heerlijk gegeten. De prijzen zijn zeer eerlijk voor dit topniveau. We gaan vaak gastronomisch eten maar Chef Francis weet wat de echte authentieke topkeuken inhoudt.
Eerste aanzicht was goed. Jammer dat het daarna niet goed was. Tafel stond wankel en personeel kreeg het niet opgelost. Aperitief was inspiratieloos. 3 amuses tegelijk op 1 bordje. Wortelsoepje viel mee. Mossel op komkommer was meer azijn dan andere smaak en de krab amuse was geen krab maar surimi salade waar die v...
Lees hele reviewEerste aanzicht was goed. Jammer dat het daarna niet goed was. Tafel stond wankel en personeel kreeg het niet opgelost. Aperitief was inspiratieloos. 3 amuses tegelijk op 1 bordje. Wortelsoepje viel mee. Mossel op komkommer was meer azijn dan andere smaak en de krab amuse was geen krab maar surimi salade waar die van huismerk AH nog beter was. Voorgerecht buikspek met langoustine flauw flets taai. Buikspek totaal niet op smaak, over bakken dus hard en taai. Langoustine was met het volledige darmkanaal. Tussen gerecht varkenswangetje met coquille. Deze was smaakloos, varkenswangetje was een dun grijskleurig lapje vlees dat meer op uitgebakken rosbief leek. De coquille was gegrilled maar dat was het ook. Het geheel gaf zelfs een vieze smaak. De aangepaste wijn voor bij dit gerechtje gekregen zonder uitleg was zeer zurig. En hierover waren we niet de enige die klaagden. Er stonden nog 3 gangen van de 5 op het prgramma maar na het tweede gerechtje hebben we dan ook aangegeven dat we niet meer verder wilden eten en graag wilden afrekenen. Onze jassen werden dan ook op een stoel gegooid en bij afrekenen een geschreven papiertje met de drank. Zodat het zeker niet in de kassa getikt moest worden. Drank ook super overpriced. Dus wel een btw bonnetje gevraagd. Conclusie. 1x en nooit meer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.