De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 40,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant L'Histoire serveert een 3-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant L'Histoire aan slechts € 40,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 35,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant L'Histoire. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant L'Histoire. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 35,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERMenukaart
Wat 147 mensen zeggen over L'Histoire
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zoals lekker, met bekwaam personeel.
We waren 7 en wat fijn dat we aan een ronde tafel konden zitten. Mooi en gezellig kader. Vlotte bediening. Fijn dat we telkens uit 2 gerechten konden kiezen. We kozen allen voor het voorgerecht 'Tartaar van gerookte forel'. Heel lekker maar weinig, eerder een portie voor een amuse dan een voorgerecht. Het hoofdge...
Lees hele reviewWe waren 7 en wat fijn dat we aan een ronde tafel konden zitten. Mooi en gezellig kader. Vlotte bediening. Fijn dat we telkens uit 2 gerechten konden kiezen. We kozen allen voor het voorgerecht 'Tartaar van gerookte forel'. Heel lekker maar weinig, eerder een portie voor een amuse dan een voorgerecht. Het hoofdgerecht 'Tataki van wilde zalm' of 'Hongaarse goulash'. De zalm had de perfecte cuisson en kreeg een mooie presentatie op het bord. De goulash was lekker maar niet wauw, enkel zure ajuintjes in de saus. We hadden een leuke en gezellige avond maar grote eters verlaten onverzadigd de tafel, denken wij.
We brachten een zondagavond door in dit stijlvolle restaurant. De bediening is uiterst vriendelijk. De obers deden alles om ons een aangename avond te bezorgen. Ze waren uitnodigend en zeer hoffelijk. We mochten ook zelf aangeven wanneer we klaar waren voor de volgende gang.
Het eten was zeer lekker. De gerechten o...
We brachten een zondagavond door in dit stijlvolle restaurant. De bediening is uiterst vriendelijk. De obers deden alles om ons een aangename avond te bezorgen. Ze waren uitnodigend en zeer hoffelijk. We mochten ook zelf aangeven wanneer we klaar waren voor de volgende gang.
Het eten was zeer lekker. De gerechten oogden ook allemaal heel mooi, als kleine kunstwerkjes. Onze smaakpupillen werden verwend, maar ook onze ogen. We kozen zowel voor het voor- als voor het hoofdgerecht voor vis. Dat was telkens een voltreffer. Vooral het hoofdgerecht was verrukkelijk! Ook het dessert was lekker, maar daar misten we iets krokants, een krokant koekje of een beetje crumble.
Conclusie: hier komen we zeker terug!
Lekker 3 gangenmenu. Vriendelijke bediening.
Super vriendelijke mensen
Ruim voldoende maaltijd
Lekker, dagelijkse keuken
Plattegrond Alle restaurantdeals in Boechout e.o.
Over L'Histoire
Restaurant l'Histoire, gelegen in Boechout in provincie Antwerpen, bestaat al 5 jaar. Gedurende deze jaren hebben ze er alles aan gedaan om een gereputeerd en succesvol restaurant uit te bouwen. Hierbij hebben ze steeds hun visie doorgedreven om te kiezen voor hun culinaire waarden: altijd gaan voor kwaliteit en versheid, seizoensgebonden en huisgemaakt. Dit allemaal met een persoonlijke aanpak aan verbonden.
Bij restaurant l'Histoire kunt u genieten van heerlijke seizoensgebonden gerechten, die dagelijks vers bereid worden.
Geniet van uw bezoek.