Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Huis de Colvenier serveert een 3-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Rising Star diner bij restaurant Huis de Colvenier aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Huis de Colvenier serveert een 4-gangen Luxe menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Luxe menu bij restaurant Huis de Colvenier aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Huis de Colvenier. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Rising Star lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Huis de Colvenier. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Rising Star lunch aan slechts € 65,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijden...
Lees hele reviewHet eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijdens de restaurantweek, compenseren door er ergens anders 10euro bij te rekenen. Die indruk gaf het. Anders maak je toch u afrekening zwart op wit met de detailprijs, liefst elektronisch. Zodat je weet dat iedereen dezelfde prijs betaalt. Het lange wachten tussen sommige gerechten was niet zo aangenaam. We moesten wachten tot er een tafel van 5 klaar was met hun hoofdgerecht alvorens ze het nagerecht opdienden. Met 2 ben je doorgaans sneller klaar met eten dan een grote tafel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Dit restaurant behoort zonder meer tot de top van Antwerpen
En niets is te veel als je iets vraagt 👍👍👍
Het was top ,Zoals altijd
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.