Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Auberge de Herborist serveert een 3-gangen Gault&Milliau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Milliau diner bij restaurant Auberge de Herborist aan slechts € 58,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Auberge de Herborist. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Milliau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Auberge de Herborist. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Milliau lunch aan slechts € 58,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Andries (Brugge) e.o.
Over Auberge de Herborist
Keuken: Frans
Restaurant Auberge de Herborist is gelegen in Brugge, gevestigd in een fraai ingerichte hoeve. Geniet van de uitstekende reputatie van de chef en de producten die hij met uiterst professionele zorg uitzoekt. Ook zijn wijnkaart is een bloemlezing waard.
Kadastraal bekend van de 11de eeuw (grondgebied Peereboom) en later dienst doende als jachtpavilioen van kasteelheren tot tuinierswoning in de 19e en 20e eeuw, kwam het gebouw in 1985 terecht in handen van de familie Hanbuckers. De vervallen hoeve werd met zorg omgebouwd tot een restaurant die ruim 60 zitplaatsen telt, verdeeld over vier verschillende aan elkaar gelinkte zalen. Vandaag beschikt het restaurant over een tuin met tal van bekende en minder bekende, helende en eetbare bloemen en kruiden... Hoe raadt u het?