Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Saisonomy serveert een 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Rising Star diner bij restaurant Saisonomy aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Saisonomy. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Rising Star lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Saisonomy. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Rising Star lunch aan slechts € 54,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 62 mensen zeggen over Saisonomy
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Je krijg geen uitleg over wat je drinkt noch wat je eet. Presentatie op de borden zou meer verzorgd kunnen zijn. Op minder dan 2uur: apero en 5 schotels! Veel te duur voor wat het is, o.a. 2 glazen champagne = 37€.
Ne correspond pas du tout aux photos ni avis du site du restaurant. Trop salé, trop sucré, présentation médiocre.
excellent on all accounts
Plattegrond Alle restaurantdeals in La Hulpe e.o.
Over Saisonomy
Het restaurant Saisonomy ligt in Terhulpen, ten zuiden van Brussel, aan de rand van het bos. In de keuken weigert Alain Morillon te werken met wat de natuur niet heeft geschreven. Want elk seizoen heeft zijn schatten - sommige binnen handbereik - andere moeten nog gevonden worden. Een reis door de streken die zich voortdurend herhaalt, met zijn mooie verrassingen. Seizoensgebondenheid, de eerste regel van het leven, is een principe bij Saisonnomy. En denkt men meteen aan seizoensfruit en -groenten, dan gaat het ook om vlees, vis en kaas. De chef verandert daarom om de twee maanden zijn menu, en biedt een kwaliteitswijnarrangement om uw maaltijd kracht bij te zetten. Dit maakt het mogelijk om opnieuw te bekijken en uit te vinden, zelfs als dat betekent dat de codes moeten worden veranderd. Wat heb je er immers aan als je ze niet op hun kop kunt zetten?