Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Savarin Oostende serveert een 4-gangen Gault&Millau menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Savarin Oostende aan slechts € 70,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Savarin Oostende serveert een 5-gangen Gault&Millau menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Savarin Oostende aan slechts € 80,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 4 mensen zeggen over Savarin Oostende
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was uiteraard ook lekker. Goede wijnselectie. Het is er ook aangenaam vertoeven.
daarom ga je op restaurant
Een bevestiging van wat we reeds wisten, Savarin in al zijn facetten is “top”.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oostende e.o.
Over Savarin Oostende
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Savarin in Oostende is al jarenlang een culinaire referentie in de stad. Sinds hun overname in december 2017 hebben zij het restaurant een nieuwe energie gegeven en zijn zij trots op de lovende feedback die zij ontvangen over hun gerechten, interieur, relax-gevoel en algehele beleving. Deze positieve reacties vormen de drijfveer die hen dagelijks inspireert om met passie en overtuiging hun gewaardeerde gasten te bedienen.
Chef Jeremy Magy, die in 2019 begon als sous-chef, heeft zijn creatieve en ambitieuze talenten laten zien en werd in april 2022 gepromoveerd tot chef. Zijn innovatieve benadering en dynamiek komen tot uiting in een keuken vol creativiteit met een schilderachtige touch. De glamoureuze setting en meesterlijke gerechten zullen uw zintuigen prikkelen. Het aanbod van uitstekende wijnen, het gezellige interieur en het adembenemende zeezicht maken elke maaltijd een onvergetelijke ervaring. Voeg daar een prachtige zonsondergang aan toe, en men heeft de perfecte ingrediënten voor een eindeloos genietmoment.