De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Karel de Stoute. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Karel de Stoute. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Karel de Stoute serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 461 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekkere combinaties in mooie setting. Aangename ervaring!
Ik had al veel positieve reacties gehoord over KdS en ik ben blij dat ik dit nu zelf heb mogen ervaren.
TOP restaurant waar je rustig kan genieten van een verfijnde keuken in hartje Gent.
Lekkere lunch met goede aangepaste wijnen en vriendelijke service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.