Deals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Karel de Stoute serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Karel de Stoute aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Karel de Stoute. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Karel de Stoute. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 471 mensen zeggen over Karel de Stoute
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Aanrader. Verdient een ster
Simply the best
Het eten was heerlijk, doch 4 sterren ipv 5 vanwege het voorgerechtje. Het was een voorgerechtje met oester, ondanks dat het wel een smaakbom was, kwam de smaak van de oester er niet meer uit, wat ik zelf een beetje zonde vond van zo’n top product.
Service was goed en professioneel, verder niet veel om het lijf. He...
Het eten was heerlijk, doch 4 sterren ipv 5 vanwege het voorgerechtje. Het was een voorgerechtje met oester, ondanks dat het wel een smaakbom was, kwam de smaak van de oester er niet meer uit, wat ik zelf een beetje zonde vond van zo’n top product.
Service was goed en professioneel, verder niet veel om het lijf. Het eten kwam nogal snel.
Vrij klassieke sfeer, wat zeker oké is. Goede akoestiek door de geluidspanelen, wat het aangenaam dineren maakt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Karel de Stoute
In het hartje van Gent klopt ook het culinaire hart van chef-kok Thomas De Muynck en zijn vrouw Lien Van de Velde. Liefde voor het vak, passie voor de stiel & smaken vol stijl: zij regeren in Karel De Stoute.
In het historische Patershol, in een pand met karakter, bieden ze u een prachtig menu met karakter. Niets dan een (h)eerlijke keuken, met enkel dagverse producten.
Karel De Stoute: dat is genieten van pure smaken, je laten verrassen door de creativiteit van de chef, de persoonlijke bediening van Lien, je onderdompelen in een culinaire droom. Seizoensgebonden menu's, gezelligheid, een goed glas: in Karel De Stoute proef je het verschil. Altijd betaalbaar, nooit onder de lat, altijd hemels lekker.