De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Floris Restaurant serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Floris Restaurant aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 39,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Floris Restaurant. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Floris Restaurant. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 39,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 98 mensen zeggen over Floris Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik heb heel lekker gegeten bij Floris restaurant. Ik was er nog geweest en steeds oogt het bord mooi en is het smaakvol. Ook een uitstekende bediening van de gastvrouw.
Een adresje om nu en dan terug te keren.
Heerlijke ervaring,kader,service en kwaliteit van het eten maakten dit een avond om niet te vergeten.Heerlijk eten.
Bijzonder lekkere keuken in een mooi modern interieur, met een attente en efficiënte bediening. De ster is meer dan verdiend.
Na een vriendelijk onthaal, werden we uitgenodigd om aan te schuiven aan warme houtkleurige tafel in een heel sfeervol en eigentijds restaurant in de kern van Sint-Andries aan de rand van Brugge. In de open keuken waren twee jonge mannen gezwind bezig. Tijdens onze lunch werden we verwend met fijne aperitiefhapjes e...
Lees hele reviewNa een vriendelijk onthaal, werden we uitgenodigd om aan te schuiven aan warme houtkleurige tafel in een heel sfeervol en eigentijds restaurant in de kern van Sint-Andries aan de rand van Brugge. In de open keuken waren twee jonge mannen gezwind bezig. Tijdens onze lunch werden we verwend met fijne aperitiefhapjes een een glaasje : kleur en smaken troef. Bij de gemarineerde rode poon werden we verrast door Japanse smaken. De eend en groenten van het seizoen smaakten zeer feestelijk. Het dessert met de peer als fruit werd met koele en frisse chocolade en hazelnoot omringd. De aangepaste wijnen waren goed gekozen. De lokale en internationale ingrediënten waren heerlijk. De service (vrouw van Floris) was vlot en vriendelijk en ook Floris diende bescheiden zijn gerechtjes op. Warm aanbevolen.
Vriendelijke ontvangst; sobere maar mooie inrichting; de open keuken is een meerwaarde; het eten was heel lekker maar het voorgerechtje was subliem; enig minpuntje was de “ aangepaste” wijn bij het voorgerecht: er zaten nogal wat goed uitgebalanceerde zuren in dit gerecht maar de geschonken wijn kon die niet aan. Op...
Lees hele reviewVriendelijke ontvangst; sobere maar mooie inrichting; de open keuken is een meerwaarde; het eten was heel lekker maar het voorgerechtje was subliem; enig minpuntje was de “ aangepaste” wijn bij het voorgerecht: er zaten nogal wat goed uitgebalanceerde zuren in dit gerecht maar de geschonken wijn kon die niet aan. Op zich was de veltliner wijn wel lekker maar “ te zwak” bij dit uitzonderlijk gerecht,
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Andries e.o.
Over Floris Restaurant
Geniet bij Floris restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.
Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren zij lunch en diner op het gezellig binnenterras.