De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 39,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Floris Restaurant. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Floris Restaurant. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 39,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 65,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Floris Restaurant serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Floris Restaurant aan slechts € 65,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 98 mensen zeggen over Floris Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Kwaliteit/prijs lunch zeer goed. Wijn per glas was top...
Parkeermogelijkheid dichtbij is meegenomen :-))
Zoals steeds bij Floris, heel lekker eten en perfecte bediening in een aangename sfeer. Fine dining.
Leuk ingericht, top wat eten en bediening betreft.
superlekker gegeten. aanrader. komen zeker terug.
Super lekker! Fijne keuken, vriendelijke bediening, gezellig interieur… voor herhaling vatbaar!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Andries e.o.
Over Floris Restaurant
Geniet bij Floris restaurant van een fijne keuken vlakbij Brugge met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.
Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren zij lunch en diner op het gezellig binnenterras.