De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 70,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Ansoler. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Ansoler. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 70,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 44 mensen zeggen over Ansoler
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, een streling voor het oog, lekkere wijnen
Puur verwennerij
Ansoler is een klein, gezellig restaurantje. Het is er gezellig zitten. Zowel de opbouw van de borden als het servies zelf is telkens een plaatje. We hebben genoten van de Catalaanse toets aan de gerechten. Het gaf een stoere maar toch verfijnde toets aan de maaltijden. Het smaakte naar meer.
Ieder gerechtje was een verrassing voor het oog en voor je smaakpapillen. Dit was ons tweede bezoek en zeker niet de laatste.
Ps: kidnappinggevaar voor de chefs
Het eten was uitstekend.
De schotels kwamen wel te snel na elkaar, en, we keken op een afwaskeukentje, waar we zagen wat in de vaat ging enz. ... Men heeft er zelfs gedweild toen wij nog aan tafel zaten.
Jammer, wat het eten was 10 op 10.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.
Over Ansoler
Restaurant Ansoler, gelegen in Hasselt, is ontstaan uit de gezamenlijke droom van Jaume Soler en Anne-Sophie Breysem. Jaume brengt zijn Spaanse roots samen met de Belgische roots van Anne-Sophie. Samen serveren zij klassieke gerechten vanuit eigen interpretaties, vaak met een humoristische knipoog. Het jonge team is ambitieus en gedreven met als doel: zichzelf blijven. Jaume heeft in de loop van zijn carrière ervaring opgedaan in ‘s werelds beste restaurants zoals Celler de can Roca, Eleven Madison Park, L’air du temps, Luc Bellings,... Die kennis combineert hij met die van Anne-Sophie die bekroond is met de titel ‘Ladychef of the Year’ 2015. Samen nemen ze u mee op een culinaire reis met verassende gastronomische gerechten.