De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 60,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Restaurant L'oh. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant L'oh. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 60,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 85,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant L'oh serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Restaurant L'oh aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 97 mensen zeggen over Restaurant L'oh
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker gegeten in een mooie, aangename, rustige omgeving.
Bediening top!
Top
Met vrienden heel lekker gegeten bij L'oh. Heel gezellige sfeer. Uitstekende service.
Het was weer heel verfijnd, fijne touch en een pallet van nieuwe smaken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tielt-Winge e.o.
Over Restaurant L'oh
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
Restaurant L'oh, gelegen in Tielt-Winge, is een restaurant dat bekend staat om zijn gastronomie. Bij Restaurant L'oh moet iedereen zich thuisvoelen. Vandaar dat het restaurant bestempeld kan worden met een familiaal karakter.
Bij Restaurant L'oh geniet u van de heerlijkste gerechten. De gerechten worden bereid met producten die afkomstig zijn uit eigen tuin, zoals seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee het restaurant aan de slag gaat. Creativiteit, verwondering en verfijning zijn de kenmerken van het keukenteam. Elke dag worden de meest unieke gerechten bereid.
Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.