De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Mistinguett. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch .
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Mistinguett. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parelcouscous met carpaccio van courgettes & komkommer, mosterdsla - parmezaanse kaas
***
Asperges AAA - spekjes - croutons - botersausje
***
Schelvis - snijbonen - asperges - mimosa van ei
***
Dessert:
***
Aardbei - ijs van witte chocolae - basilicum
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 49,95
Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.
Restaurant Mistinguett serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 4-gangen Gault&Millau diner van restaurant Mistinguett nu aan slechts € 49,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parelcouscous met carpaccio van courgettes & komkommer, mosterdsla - parmezaanse kaas
***
Asperges AAA - spekjes - croutons - botersausje
***
Schelvis - snijbonen - asperges - mimosa van ei
***
Dessert:
***
Aardbei - ijs van witte chocolae - basilicum
Wat 35 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De gerechten waren verzorgd en oogden goed. Voldoende creativiteit in de borden. Wel geen wauw-gevoel qua smaken. De bediening was ondermaats. telkens moeten vragen wat er op het bord lag. Voorkomen wat slordig.
4-gangen menu was heel verrassend en lekker. Aangename ontdekking van een restaurant bij ons in de buurt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het eten was top (hapjes bij de aperitief niet geweldig, een toastje met reuzel...), de bediening was wat minder. Het is niet zo fijn om je soep al te krijgen op het moment dat je aperitief nog maar half is. Sfeer en bediening passen niet bij het niveau van het eten.
Genoten van een overheerlijk menu. Spijtig genoeg vergeten foto's te maken. Wij komen zekers terug!
Prachtige avond,supper lekker gegeten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-