De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Het Patronaat. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Het Patronaat. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 55,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 49,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Patronaat serveert een 3-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Het Patronaat aan slechts € 49,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 45,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Het Patronaat. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Het Patronaat. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 45,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 59,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Patronaat serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Het Patronaat aan slechts € 59,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 39 mensen zeggen over Het Patronaat
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op het zalig terras lekker gegeten. Het patronaat valt nooit tegen.
de aperitiefhapjes waren super lekker, vooral het vissoepje.
het voorgerecht vitello tonnato, was niet bijzonder. (te)veel kalfsvlees, vrij flets van smaak, weinig verfijnd
het hoofdgerecht : barbarie eend, groene asperges, krieken, zoete aardappel. De eend was sappig en lekker maar we hadden er toch iets meer va...
de aperitiefhapjes waren super lekker, vooral het vissoepje.
het voorgerecht vitello tonnato, was niet bijzonder. (te)veel kalfsvlees, vrij flets van smaak, weinig verfijnd
het hoofdgerecht : barbarie eend, groene asperges, krieken, zoete aardappel. De eend was sappig en lekker maar we hadden er toch iets meer van verwacht. Het was niet de culinaire ervaring de we verwachtten van een toch goed aangeschreven restaurant. Het aanbod rosé per glas was jammer genoeg ook beperkt tot één zoete, fruitige wijn.
Zeer vriendelijke ontvangst van de gastvrouw, zeer vriendelijke bediening, mooi kader om in te vertoeven.
3gangen menu,prijs kwaliteit goed.
Opnieuw heel lekker, gezellig kader, vriendelijke bediening. Top!
Aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hamme e.o.
Over Het Patronaat
Keuken: Frans
In het gezellige Hamme, in de Wuitensgemeente, vind je het gezellige restaurant Het Patronaat. Dit restaurant werd, nog geen jaar na oprichting door souschef Raf Stoelen, al beloond met een opname in de Gault&Millau
Het pand waarin dit restaurant zich bevindt is fraai gerestaureerd, waarbij is gedacht aan het houden van de authentieke details. In een fijne en gezellige ruimte kun je dan ook genieten van het heerlijke eten van de kaart.
Kom gauw langs en maak kennis met Het Patronaat!