De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Bar Bulot Antwerpen
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€3-gangen Gault&Millau menu € 50,-
Bar Bulot Antwerpen
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€3-gangen Gault&Millau menu € 50,-
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau menu
€ 50,-
Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.
Restaurant Bar Bulot Antwerpen serveert een 3-gangen Gault&Millau menu tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 3-gangen Gault&Millau menu van restaurant Bar Bulot Antwerpen nu aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toast vitello tonnato
***
Gegrild Holsteinrund met groene pepersaus, lavas, frisse kropsla en verse frietjes
***
Dame Blanche met à la minute gedraaid ijs van echte vanille uit Tahiti,
warme chocoladesaus en slagroom
Wat 17 mensen zeggen over Bar Bulot Antwerpen
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Bar Bulot Antwerpen
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
Na de hit van Bar Bulot Brugge is sinds de zomer 2021 restaurant Bar Bulot Antwerpen geopend. Een restaurant met dezelfde waarden en een identieke uitstraling. Chef Koen Gussenhoven en restaurantmanager Elske Mostert ontvangen je er met flair en een warme glimlach. Bar Bulot evolueerde de voorbije jaren naar een eigentijds klassiek restaurant, met naast seafood ook de betere vleesgerechten. Als je chef vraagt waar Bar Bulot voor staat, antwoordt hij: finesse. Je merkt deze finesse aan bijvoorbeeld de betere Europese wijnen, het warme en sfeervolle interieur, de fijngedekte tafel en de professionele service. Kortom, de plek waar u kan genieten van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer.