Restaurant Week édition Deluxe est prolongée jusqu'au 31 juillet.
Bar Bulot Zedelgem*
Française, Classique, Fruits de mer | €€€Menu Michelin 3 services 50,00 €
Bar Bulot Zedelgem*
Française, Classique, Fruits de mer | €€€Menu Michelin 3 services 50,00 €
Menu
Menu Michelin 3 services
50,00 €
Pendant la Restaurant Week Deluxe, plus de 200 des meilleurs restaurants offrent un menu délicieux à prix d'ami.
Restaurant Bar Bulot Zedelgem* sert un fantastique Menu Michelin 3 services pendant cette édition de la Restaurant Week. Découvrez maintenant le menu exceptionnel du restaurant Bar Bulot Zedelgem*.
Avez-vous des besoins et des restrictions alimentaires particulières? Elles peuvent être indiqués sur le formulaire de réservation afin que le restaurant puisse les prendre en compte.
Réservez votre table maintenant et profitez d'une expérience culinaire pendant la Restaurant Week à prix d'ami.
Attention! Le nombre de tables est limité. Alors n'attendez pas pour faire votre réservation.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toast vitello tonnato
***
Bœuf Holstein grillé avec sauce au poivre vert, livèche, chou frais, laitue et frites fraîches.
***
Dame Blanche avec glace à la vanille de Tahiti à la minute, sauce au chocolat chaud et crème fouettée
Consultez 27 avis sur Bar Bulot Zedelgem*
Cuisine | |
Service | |
Ambiance |
een aanrader op een mooie locatie
Bar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel ve...
Plus d'informationsBar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel verloopt vlot, de studenten, stagiairs, zijn weinig geïnspireerd en ook weinig geïnformeerd.
Het menu van de restaurantweek zag er fijn uit, jammer dat er geen amuse vooraf kwam. We konden er wel eentje bestellen en dat hebben we dan ook gedaan, gepaneerde en gefrituurde inktvisringetjes (met een heel moeilijke naam), lekker, maar een sterrenrestaurant waard? We namen er ook een aperitiefje bij, helaas kon niemand van het personeel ons zeggen wat de inhoud van de alcoholvrije moctail was ...
Het voorgerecht, Vitello Tonnato, kon ons bekoren. Een lekker en zeer ruim bemeten voorgerecht met authentieke smaak. Een "Primo Piatto".
Het hoofdgerecht, Onglet, was heel correct gebakken, versneden en voorzien van een groentenpotje en verse frietjes. Pepersaus kwam er eveneens bij. Lekker, absoluut, wij zijn liefhebbers van een goeie Onglet (of Schorsvel) maar we vroegen ons af of we nu gewoon in een bistro zaten. Hetzelfde gerecht hebben we al meerdere keren in een goeie bistro gegeten en dus vroegen wij ons af waar de Michelin-ster nu eigenlijk naar toe was?
Wij hadden toch grote verwachtingen, één Michelinster, je moet het maar verdienen. Als er dan allicht tientallen liefhebben even willen kennis maken met Bar Bulot via de Restaurantweek, dan verwachten die (of toch in ieder geval wij) een WOW. We mochten het helaas niet meemaken.
De vele fouten en miscommunicatie bij ons en ook bij onze buren doen toch vragen rijzen over de opleiding van de stagiairs, de jobstudenten, maar zelfs het vast personeel kon ons niet altijd verblijden met een mooie uitleg.
Wij waren nieuwsgierig naar Bar Bulot (op de vroegere Hertog Jan *** site). Helaas werden onze verwachtingen niet echt ingelost. In de betere bistro kan je zeker gelijkwaardig eten, daarvoor heb je de ster van Bar Bulot niet nodig.
Lekker gegeten, absoluut!, op sterrenniveau? Euhh...
Prijs kwaliteit zeker in orde.
Aan te raden is om voor een kleine meerprijs de aangepaste wijnen erbij te nemen.Er werd rekening gehouden met allergieën.
zeer gezellig en lekker
Aangename ontvangst, vriendelijke en ontspannen bediening. Het eten is gewoonweg super!
Carte Tous les restaurants à Zedelgem et ses environs.
À propos de Bar Bulot Zedelgem*
Cuisine: Française, Classique, Fruits de mer
En décembre 2022, le Bar Bulot Brugge a déménagé à Zedelgem. Il est maintenant installé dans le bâtiment emblématique où l'équipe de Hertog Jan faisait cuire les tuiles du toit. Ces dernières années, le Bar Bulot a évolué sous la direction de l'hôte Maxime Depreitere et du chef Destin Cannaert en un restaurant classique contemporain, avec des fruits de mer ainsi que de meilleurs plats de viande. Si vous lui demandez ce que représente le Bar Bulot, il vous répond : la finesse. Vous remarquez cette finesse dans, par exemple, les meilleurs vins européens, l'intérieur chaleureux et attrayant, la table finement dressée et le service professionnel. En bref, l'endroit où vous pourrez déguster un délicieux dîner dans une atmosphère détendue.