De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 40,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Delys. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Delys. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 40,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Delys serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Delys aan slechts € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 3 mensen zeggen over Delys
Eten | |
Service | |
Sfeer |
top
Un sans faute proche de la perfection ! La carte des vins est uniquement française et fort onéreuse.
Des goûts francs et osés. Une cuisine sublimant de bons produits en faisant exploser la puissance de leur goût. Les mises bouches étaient aussi nombreuses que délicieuse.
Belle découverte. Cadre loundge décontracté. Service irréprochable.
N'hésitez pas à vous laissez guider vers la sélection de vins.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Verlaine e.o.
Over Delys
Maak kennis met Restaurant Delys in Verlaine waar het team u verwelkomt in een intieme en moderne setting om u een culinaire ervaring vol ontdekkingen te bezorgen. De edelheid van de materialen, de verlichting en het meubilair zijn geselecteerd om een ontspannen sfeer en optimaal comfort te bieden.
De chef-kok, Rémi Doucet, biedt u een zelfverzekerde, eigentijdse keuken, gebaseerd op de beste lokale producten. Hij staat aan het roer in de keuken en samen met het team serveert hij gastronomische hoogstandjes, gemaakt met de beste producten. De professionele bediening maakt het totaalplaatje compleet en zorgt ervoor dat u kan genieten in een ongedwongen sfeer.