De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Le Grand Verre*

Frans, Modern | €€€ | Menu

5-gangen Michelin secret menu € 119,-

Restaurant Week
5-gangen Michelin secret menu
€ 119,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Grand Verre* serveert een 5-gangen Michelin secret menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin secret menu bij restaurant Le Grand Verre* aan slechts € 119,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
2-gangen Michelin secret lunch
€ 60,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Grand Verre*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Michelin secret lunch.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Grand Verre*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Michelin secret lunch aan slechts € 60,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Le Grand Verre*

Plattegrond Alle restaurantdeals in Durbuy e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Grand Verre*

Keuken: Frans, Modern

Le Grand Verre* is een unieke culinaire bestemming in het pittoreske Durbuy, waar kunst en gastronomie naadloos samenkomen. Gevestigd in een surrealistische ambiance, versierd met werken van Marcel Duchamp en Jacques Charlier, biedt dit restaurant een meeslepende eetervaring. Chef Wout Bru creëert verrukkelijke gerechten die getuigen van zijn meesterschap en creativiteit, en presenteert de essentie van de Franse gastronomie met een avant-garde twist. De luxe en gezellige sfeer van het restaurant, samen met het veelbezochte terras, nodigen gasten uit om zowel de levendige sfeer van Durbuy als de culinaire kunst op hun borden te genieten.

Bij Le Grand Verre* kun je verrassende combinaties en onberispelijke smaken verwachten. Van een perfect gebakken langoustine op zoete aardappelpuree met buikspek en passievrucht accenten, tot een rijke harlekijnsaus bij hazenrug, Chef Bru daagt topproducten uit met zijn garnituren en houdt van zuiderse flair. Deze culinaire creaties worden perfect aangevuld door de deskundig gekozen wijnassociaties van Gianluca Di Taranto, een van de beste sommeliers van het land, wat de ervaring bij Le Grand Verre* extra bijzonder maakt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Durbuy e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden