De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
5-gangen Michelin secret menu
€ 119,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Grand Verre* serveert een 5-gangen Michelin secret menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Michelin secret menu bij restaurant Le Grand Verre* aan slechts € 119,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
2-gangen Michelin secret lunch
€ 60,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Grand Verre*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Michelin secret lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Grand Verre*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Michelin secret lunch aan slechts € 60,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over Le Grand Verre*
Plattegrond Alle restaurantdeals in Durbuy e.o.
Over Le Grand Verre*
Le Grand Verre* is een unieke culinaire bestemming in het pittoreske Durbuy, waar kunst en gastronomie naadloos samenkomen. Gevestigd in een surrealistische ambiance, versierd met werken van Marcel Duchamp en Jacques Charlier, biedt dit restaurant een meeslepende eetervaring. Chef Wout Bru creëert verrukkelijke gerechten die getuigen van zijn meesterschap en creativiteit, en presenteert de essentie van de Franse gastronomie met een avant-garde twist. De luxe en gezellige sfeer van het restaurant, samen met het veelbezochte terras, nodigen gasten uit om zowel de levendige sfeer van Durbuy als de culinaire kunst op hun borden te genieten.
Bij Le Grand Verre* kun je verrassende combinaties en onberispelijke smaken verwachten. Van een perfect gebakken langoustine op zoete aardappelpuree met buikspek en passievrucht accenten, tot een rijke harlekijnsaus bij hazenrug, Chef Bru daagt topproducten uit met zijn garnituren en houdt van zuiderse flair. Deze culinaire creaties worden perfect aangevuld door de deskundig gekozen wijnassociaties van Gianluca Di Taranto, een van de beste sommeliers van het land, wat de ervaring bij Le Grand Verre* extra bijzonder maakt.