De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Chef's menu
€ 50,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Verschil serveert een 4-gangen Chef's menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Chef's menu bij restaurant Het Verschil aan slechts € 50,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 21 mensen zeggen over Het Verschil
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vlotte en vriendelijke bediening. Ruime keuze. Zeer voortreffelijke keuken. De gerechten zijn af! De bijhorende wijnen (en Bob-formule) werden door ons zeer gesmaakt en gewaardeerd.
wij hebben genoten van het eten "lekker" en van de sfeer.
Heel vriendelijk ontvangst en bediening
Het eten was uitstekend
Véloute van asperges zeer lekker, rode wijnsaus bij kabeljauw vonden we zelf net iets minder geslaagd. Chocoladesaus bij Dame Blanche eerder licht. Zeer vriendelijke bediening, wel relatief lang moeten wachten door het volle terras.
Leuke lunch , de BIB gourmand menu is zeker en vast zijn prijs waard en zeker via de actie van de restaurantweek. Gezellige en mooie zaak !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lede e.o.
Over Het Verschil
Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten
In de galmende stilte van dorpen waar ooit de tapkranen overuren draaiden en de bakkersgeur zich verspreidde, is er nu vaak slechts de adem van een paar onwrikbare overblijvers te horen. De melancholie van het verdwijnende ambacht waart rond in deze gehuchten. Eens bezaaid met zeven kroegen, twee broodbakkers, het krantenhuisje, de bloemenpracht, talloze banken, de wijsheid van de apotheker, de fietstovenaar en de oogmeester. In 2023, hebben deze dorpen zich soms moeten overgeven aan de moed van twee of drie dappere zielen. De dorpsslager wiens vleeskunst de tongen doet dansen, en die ene eetgelegenheid, die zich heeft genesteld als een eeuwige monoliet.
Peter en Pieter-Jan, van Het Verschil in Lede, zijn zulke hedendaagse helden. Ze schenken het dorp topgastronomie zonder de beurs te plunderen. Pieter-Jan, de jonge spruit van 25 lentes, dronk de kennis op als jobstudent in de eigen zaak en verfijnde zijn metier bij parels als Carcasse & The Jane, waar hij de wijnkunst tot in de toppen van zijn vingers beheerste. Namen die nostalgie ademen.
Peter, met een levensverhaal verrijkt door vijftig jaren, leerde de geheimen van het vak van grootmeesters zoals Jean-Pierre Bruneau en het legendarische Laurierblad van Guy Van Cauteren. Zijn tocht bracht hem ook bij de tafel van Patrick van het Overhamme en vervolgens stond hij aan het roer van een majestueus hotel in Brussel. Maar sinds 2001 is het in Lede, bij Het Verschil, dat zijn hart het luidst klopt.