De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans | €€€5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) € 75,-
Restaurant Gliss
Mediterraans, Frans | €€€5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) € 75,-
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu)
€ 75,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Gliss serveert een 5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner incl. amuses (Degustatiemenu) bij restaurant Restaurant Gliss aan slechts € 75,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu)
€ 75,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Restaurant Gliss. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu).
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Restaurant Gliss. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch (Degustatiemenu) aan slechts € 75,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 166 mensen zeggen over Restaurant Gliss
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top-avondje, genoten in alle rust van de delicatessen geserveerd door de chef.
Eerste indruk bij aankomst was al een beetje vreemd er werd ons nie aar de naam van de reservering gevraagd. Daardoor loopt het natuurlijk ook mis als men bij reservatie aangeeft dat men een bepaalde allergie heeft en men daardoor het menu niet aanpast . Zeker als men aangeeft dat bij allergieën ik citeer “gelieve...
Lees hele reviewEerste indruk bij aankomst was al een beetje vreemd er werd ons nie aar de naam van de reservering gevraagd. Daardoor loopt het natuurlijk ook mis als men bij reservatie aangeeft dat men een bepaalde allergie heeft en men daardoor het menu niet aanpast . Zeker als men aangeeft dat bij allergieën ik citeer “gelieve dit dan ook te melden bij reservatie voor wijzigingen aan het menu rekenen we een toeslag van € 15”. Aperitief hapjes komen zo traag dat je aperitief al leeg is bij het derde hapje. Er wordt ook niet gevraagd wenst u nog iets. De volgorde van de voorgerechten (was een vijf gangen menu ) werd gewijzigd . Echter is m’n vergeten dit te vermelden en wordt dit enkel na specifiek navragen vermeld. Toelichting en reden was het gerecht dat we verschoven hebben is een warm gerecht . Wat men wel is vergeten is de wijnen op dezelfde volgorde aan te passen dus het wijn assortiment klopt niet meer . Als men dan de wijn krijgt is het ook maar een heel klein beetje en wordt ook het volume niet gerespecteerd het ene glas is meer vol als het andere. Een eventueel tweede glas wordt niet gepresenteerd . De gastvrouw presenteert de wijn dan ook als “het is een wijn uit Spanje van deze druif”. Waarom deze wijn geselecteerd is vanuit food pairing met het gerecht is mij vandaag nog steeds een raadsel . Dit doen andere restaurants vele malen beter. Daarnaast wordt het warm voorgerecht koud geserveerd en tot overvloed van ramp wordt ook het hoofdgerecht zo goed als koud geserveerd. De spiering die je dan krijgt is niet echt van goede kwaliteit in deze zin dat van de drie schelletjes dat men krijgt me de helft kan weggooien omwille van puur vet. Het kaas bordje waar en extra toeslag wordt voor gevraagd is beneden alle peil en zeker niet restaurant waardig. Deze kazen liggen ook in mijn frigo . Daarnaast worden de kazen ook niet op smaak gelegd. Daarom is dit voor ons als regelmatige restaurants bezoeker totaal niet aan te raden.
Beste,
Jammer dat u dit bezoek zo beleefd heeft.
Ik zou wel graag enkele opmerkingen maken.
1.I.v.m. de allergie voor appel, op onze site staat duidelijk vermeld dat we enkel rekening houden met levensbedreigende allergieën zoals schaaldieren, schelpdieren en noten en hiervoor een toeslag van € 15.00 vragen. Daar appel daar niet bij hoort kon u ook weten dat wij hier geen rekening me zouden houden.
2.Dat de hapjes zo traag komen dat bij het derde uw aperitief al leeg was kan ook liggen aan het feit dat u veel dorst had. Het is niet de bedoeling dat wij u alles in een spoedtempo serveren.
3.Wat de volgorde van de gerechten betreft, u reserveerde voor de actie van ‘ Dining with the Stars’ Deze actie vermeldt enkel een 5 gangen menu met hapjes . Geen gerechten , de volgorde van onze gerechten doet dus niets ter zake, de wijnen waarvan u beweerd dat we ze vergeten wisselen zijn snappen we zeker niet, nergens staat vermeld welke wijn bij welk gerecht geserveerd wordt. De aangepaste wijnen die u kreeg waren de correcte wijnen voor het gerecht. Wat het tweede glas betreft, dit is een wijnarrangement, met aangepaste dranken en niet een a volonté arrangement. Wat de hoeveelheid wijn betreft is dit de normale hoeveelheid wijn die overal geserveerd wordt, wij schenken 6 glazen uit 1 fles. Sorry als u dit weinig vindt maar opnieuw kan dit liggen aan uw grote dorst. Als ik uw foto bekijk van de beide glazen dan heb ik echt een vergrootglas nodig om het verschil in beide glazen te zien maar dat ligt misschien aan mij.
4. Wat het hoofdgerecht betreft, dat dit koud was zal ik zeker tegenspreken, de kwaliteit van het vlees wat u als van geen goede kwaliteit bestempeld is afkomstig van het lokale ‘ Cathem varken’. Een super varken dat vrije loop heeft en in sterrenzaken wordt geserveerd. Dat er vet aan zit is eigen aan dit deel van het varken.
5. Dat u deze kazen ook in uw frigo liggen heeft kan goed zijn, wij kozen deze maand om voor enkele Belgische kazen te gaan. Ik denk dat in ieder restaurant een toeslag gevraagd wordt en we daar geen uitzondering op zijn. Dat de kazen niet op smaak gelegd zijn … de gustibus et coloribus non disputandum.
6. Als laatste vindt U dat we prijzig zijn, U betaalde voor deze actie € 75,00 voor een 5 gangen menu met 5 hapjes. Misschien gaan wij naar de verkeerde zaken maar prijzig zou ik dit echt niet durven noemen.
Tenslotte vinden wij het jammer dat u nu deze reactie geeft na uw bezoek en niet een opmerking maakte tijdens het diner, maar ja dat is de mode nu zeker, het is eenvoudiger van thuis van achter de computer iets te schrijven dan het openlijk te zeggen. Dat is onze moderne wereld.
Vriendelijke groeten
et toujours de très agréables surprises culinaires ...que nous faisons découvrir à des amis connaisseurs !
Merci pour cette belle critique, c'est toujours un plaisir pour nous de vous gâter.
Patrick en Hilde
Excellent, cuisine parfaite, à ne pas rater
merci pour cette belle critique
Très bon service et repas excellent ainsi que la sélection des vins (au top).Vu la fraicheur des produits et la qualité des vins servis, le prix est plus que convenable. A recommander !!!!!
merci pour cette belle critique
Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.
Over Restaurant Gliss
Keuken: Mediterraans, Frans
In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.
In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.
bedankt voor de mooie review