De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Het Verschil

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
7,7 (21 reviews)
80% aanbevolen

4-gangen Chef's menu € 50,-

Het Verschil

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
7,7 (21 reviews)
80% aanbevolen

4-gangen Chef's menu € 50,-

Restaurant Week
4-gangen Chef's menu
€ 50,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Het Verschil serveert een 4-gangen Chef's menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Chef's menu bij restaurant Het Verschil aan slechts € 50,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 21 mensen zeggen over Het Verschil

7.7 Gebaseerd op 21 reviews. 80% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bib-Gourmand Menu - Winter 2017 - Restaurant Week"
3.7 Keuken 7 | Service 2 | Sfeer 2

Wij hebben vooral passie gemist in dit restaurant. Al tijdens het binnenkomen was er geen vriendelijk of warm ontvangst. Een woordje uitleg hebben wij ook niet gekregen. Voor een goede sfeer en gezelligheid moet je hier zeker niet zijn. Het eten was gewoon goed. Enkel het soepje op basis van oesterzwammen was echt w...

Lees hele review

Wij hebben vooral passie gemist in dit restaurant. Al tijdens het binnenkomen was er geen vriendelijk of warm ontvangst. Een woordje uitleg hebben wij ook niet gekregen. Voor een goede sfeer en gezelligheid moet je hier zeker niet zijn. Het eten was gewoon goed. Enkel het soepje op basis van oesterzwammen was echt wel té hevig gekruid waardoor onze smaakpapillen verdoofd werden. Voor de rest viel er weinig op het eten aan te merken, maar wij zijn zeker niet met een 'waw-gevoel' naar huis gegaan. Dit was onze eerste keer, maar helaas ook onze laatste keer in restaurant Het Verschil.

K. Vande Putte op 25 november 2017

"Topavond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een heerlijke avond gehad bij Het Verschil. Het eten was overheerlijk en verfijnd. De bediening was zeer vriendelijk en lette op alles. Het is er aangenaam om zitten.

Van Geyt op 23 november 2017

"Zeer geslaagd !!!."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Top.
Eten prima, smaakvol en prachtig gepresenteerd.
Nieuwe locatie is ook een voltreffer, zowel binnen als buiten.
Chapeau om de overstap te durven doen van Aalst naar Lede.
Zeer geslaagd !!!. En de keuken en bediening zoals steeds op en top.

Eddy Dewin op 16 november 2017

"Heerlijk genoten van het Bib-Gouramnd menu"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Het was zeer goed, dus een 9 als we veronderstellen dat uitstekend een 10 is. Bij het hoofdgerecht was men de wijn vergeten en hebben we die moeten vragen.

Benny Brion op 14 november 2017

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi herenhuis, gezellig, vriendelijk. Parking.
Het viergangen Big Gourmand menu is een ontdekking van vele smaken.
Tafeltje van twee is ideaal om 100% te genieten.

Aanrader !

Hellen op 14 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lede e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Verschil

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

In de galmende stilte van dorpen waar ooit de tapkranen overuren draaiden en de bakkersgeur zich verspreidde, is er nu vaak slechts de adem van een paar onwrikbare overblijvers te horen. De melancholie van het verdwijnende ambacht waart rond in deze gehuchten. Eens bezaaid met zeven kroegen, twee broodbakkers, het krantenhuisje, de bloemenpracht, talloze banken, de wijsheid van de apotheker, de fietstovenaar en de oogmeester. In 2023, hebben deze dorpen zich soms moeten overgeven aan de moed van twee of drie dappere zielen. De dorpsslager wiens vleeskunst de tongen doet dansen, en die ene eetgelegenheid, die zich heeft genesteld als een eeuwige monoliet.

Peter en Pieter-Jan, van Het Verschil in Lede, zijn zulke hedendaagse helden. Ze schenken het dorp topgastronomie zonder de beurs te plunderen. Pieter-Jan, de jonge spruit van 25 lentes, dronk de kennis op als jobstudent in de eigen zaak en verfijnde zijn metier bij parels als Carcasse & The Jane, waar hij de wijnkunst tot in de toppen van zijn vingers beheerste. Namen die nostalgie ademen.

Peter, met een levensverhaal verrijkt door vijftig jaren, leerde de geheimen van het vak van grootmeesters zoals Jean-Pierre Bruneau en het legendarische Laurierblad van Guy Van Cauteren. Zijn tocht bracht hem ook bij de tafel van Patrick van het Overhamme en vervolgens stond hij aan het roer van een majestueus hotel in Brussel. Maar sinds 2001 is het in Lede, bij Het Verschil, dat zijn hart het luidst klopt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lede e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden