De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 59,95
Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.
Restaurant Saint Christophe serveert een 4-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 4-gangen Gault&Millau diner van restaurant Saint Christophe nu aan slechts € 59,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EXTRA TO SHARE;
°’Pan Con Tomate’ vs ’Ibérico’ (€25/4stuks)
°Terrine v Foie gras ‘Olivier’, chutney, noten/rozijnen toost (€30) TO SHARE (2pers.)
***
Salade v Europese kreeft, foie gras, crispy biscuit, ‘beurre d’orange’, zomertruffels
***
‘Rouget Barbet’, jus v bouillabaisse, girollen, dragon, witte asperges, Griekse pasta
(Diner)
***
½ Baby-Kreeftje, ‘Coeur de Boeuf’ tomaat, Fettuccini, dragonboter (extra gerecht/+€25)
***
Filet Pur v Limousin kalf, groententaart, kruiden
***
‘SUGAR & SWEET’
of
Kaaskar ‘Sophie’, gember-mango, notenbrood
(suppl. € 20)
Koffie/Thee met Sweets
Digestievenkaart
Menu kan wijzigen
WIJNARRANGEMENT +€25/€30
‘DRIVER SEATS DRINKS’ +€20
‘NON-ALCOHOL Botanical Cocktails’ €15/glas
Of ontdek onze wijnkaart
Lunch: € 49,95 (3 gangen)
Diner: € 59.95 (4 gangen)
www.stchristophe.be
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Restaurant Week Deluxe bij restaurant Saint Christophe. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Saint Christophe. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EXTRA TO SHARE;
°’Pan Con Tomate’ vs ’Ibérico’ (€25/4stuks)
°Terrine v Foie gras ‘Olivier’, chutney, noten/rozijnen toost (€30) TO SHARE (2pers.)
***
Salade v Europese kreeft, foie gras, crispy biscuit, ‘beurre d’orange’, zomertruffels
***
‘Rouget Barbet’, jus v bouillabaisse, girollen, dragon, witte asperges, Griekse pasta
(Diner)
***
½ Baby-Kreeftje, ‘Coeur de Boeuf’ tomaat, Fettuccini, dragonboter (extra gerecht/+€25)
***
Filet Pur v Limousin kalf, groententaart, kruiden
***
‘SUGAR & SWEET’
of
Kaaskar ‘Sophie’, gember-mango, notenbrood
(suppl. € 20)
Menu kan wijzigen
Koffie/Thee met Sweets
Digestievenkaart
WIJNARRANGEMENT +€25/€30
‘DRIVER SEATS DRINKS’ +€20
‘NON-ALCOHOL Botanical Cocktails’ €15/glas
Of ontdek onze wijnkaart
Lunch: € 49,95 (3 gangen)
Diner: € 59.95 (4 gangen)
www.stchristophe.be
RESERVEER RESERVEERWat 177 mensen zeggen over Saint Christophe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
goeie service, heel fijn en lekkere gerechten, wijn wel beetje prijzig
Een toffe ervaring met een uitstekend service
zoals steeds UITSTEKEND !!!
Prima. Alles naar wens
Super, we hebben er echt van genoten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kortrijk e.o.
Over Saint Christophe
Chef Olivier Dewulf en vrouw Sophie bieden u in de Saint-Christophe in Kortrijk een opmerkelijk hartelijke ontvangst en een creatieve keuken in een kader waar kunst en gastronomie samenkomen. U kan in het restaurant en in de 3 privézaaltjes op de eerste verdieping gezellig tafelen met zakenrelaties of met de familie. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten op het zonnige terras te eten.
Resoluut wordt gekozen voor topkwaliteit over de hele lijn. De keuze van de ingrediënten bepaalt voor meer dan 50 % het niveau van het eindproduct. Zij opteren voor de beste producten met een optimale bereidingswijze, zonder onnodige kunstgrepen. Wie uit eten gaat, wil de aroma's en smaken immers ten volle kunnen appreciëren. Alles wordt ter plaatse bereid, van de tapas bij het aperitief, over de verschillende soorten brood tot de zoetigheden. Het streven naar perfectie komt ook op de wijnkaart tot uiting, tal van exquise Franse en wereldwijnen maken uw gastronomische ervaring compleet.