De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
Subliem 6-gangen diner
€ 93,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Paul de Pierre serveert een Subliem 6-gangen diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het Subliem 6-gangen diner bij restaurant Paul de Pierre aan slechts € 93,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over Paul de Pierre
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarkedal e.o.
Over Paul de Pierre
Bij Restaurant Paul de Pierre in Maarkedal staat toegankelijke gastronomie centraal. Het restaurant is altijd op zoek naar nieuwe producten en haalt ingrediënten rechtstreeks van de bron. Door boeren en telers persoonlijk te bezoeken en het volledige proces van voeding tot slacht te volgen, wordt de beste kwaliteit gegarandeerd en de voedselketen zo kort mogelijk gehouden. De menukaart is bewust beperkt, met een sterke focus op de herkomst en kwaliteit van de producten.
In de eigen tuin worden met liefde en zorg 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit gekweekt, volledig biologisch en seizoensgebonden. Bij mooi weer kunnen gasten een kijkje nemen in de tuin en zien waar hun maaltijd vandaan komt. Elke twee maanden wordt een nieuwe menukaart samengesteld, geïnspireerd door wat de boeren en de moestuin op dat moment bieden.
Zaakvoerder Paul Henri is niet alleen gepassioneerd over eten, maar ook over wijn. Als gediplomeerd wijnsommelier heeft hij een wijnkaart samengesteld met maar liefst 1.200 referenties, die voortdurend wordt aangevuld met nieuwe ontdekkingen. Dankzij het “fair wine restaurant-label” kunnen gasten er zeker van zijn dat ze een eerlijke prijs betalen. Paul Henri heeft zelfs een kleine wijngaard aangelegd, waarvan de eerste oogst over een paar jaar beschikbaar zal zijn. Samen met chef-kok Fabian Bail, die onlangs tweede werd in de wedstrijd "Eerste Kok van België," vormt het restaurant een topteam. Fabian’s passie en gedrevenheid voor koken zijn ongeëvenaard en hij streeft altijd naar verbetering.
Restaurant Paul de Pierre heeft ontzettend veel “goesting” en hoopt binnenkort vele gasten te mogen verwelkomen.