De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Rising Star lunch
€ 49,95
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Guillaume. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Rising Star lunch .
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Guillaume. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Rising Star lunch aan slechts € 49,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Rising Star diner
€ 49,95
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Guillaume serveert een 4-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Rising Star diner bij restaurant Guillaume aan slechts € 49,95? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERMenukaart
Wat 94 mensen zeggen over Guillaume
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend gegeten in een knusse atmosfeer op 26 december 2010, menu 'Gewaagd'. Het eten bleef maar komen. Heerlijk. Een absolute aanrader!
Heel lekker gegeten in een leuk kader !! Een aanrader !!
Uitstekend, zowel naar kwaliteit als kwantiteit
etentje was schitterend !!
proficiat aan de kok en zijn team
In 1 woord een ontdekking.Zeer geslaagd.
Hier komen we zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over Guillaume
Restaurant Guillaume ligt in Brugge. Onder de authentieke houten balken brengt chef Cédric u in een modern interieur fijnproeverij en klasse vertrekkend van een Frans geïnspireerde creatieve keuken.
De chef brengt gewaagde combinaties van klassieke gastronomie met een Bourgondische touch wereldse invloeden. Zowel het maandelijks wisselend gastronomisch menu als de inventieve suggesties blijven steeds een ontdekking. De surf & turfgerechten en de kreeftbereidingen getuigen van excellentie door jarenlange ervaring.
Zaalmeester Chris Mestdagh begeleidt u door de wijnkaart, waar zowel Franse klassiekers als nieuwe wereldwijnen elkaar ontmoeten. Op zonnige dagen kunt u genieten op het knus terrasje.