De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
A La Carte menu met 20% korting bij minimaal 2 gangen
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Atrium Restaurant serveert een A La Carte menu met 20% korting bij minimaal 2 gangen tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het A La Carte menu met 20% korting bij minimaal 2 gangen bij restaurant Atrium Restaurant aan slechts ? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 145 mensen zeggen over Atrium Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Cuisine excellente et personnel très sympathique. Le cadre est relaxant et nous a permis de passer un bon moment.
Cadre magnifique, personnel dévoué et cuisine très raffinée!
Heerlijk gegeten personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Restaurant ligt aan een binnentuin van een hotel , mooi en sfeerrijk.
lekker, maar weinig
service sympathique, mais manque cruel de professionnalisme...entrées servies et apéritif non terminé, Au moment de débarrasser les entrées, le vin etait toujours au bar et la grosse pièce est restée sur plateau pendant près de 5 min avant de venir à table, froide!!!
Sans parler de mouchettes qui volent à profusion...
service sympathique, mais manque cruel de professionnalisme...entrées servies et apéritif non terminé, Au moment de débarrasser les entrées, le vin etait toujours au bar et la grosse pièce est restée sur plateau pendant près de 5 min avant de venir à table, froide!!!
Sans parler de mouchettes qui volent à profusion et se servent dans votre verre
Phénomène qui est bien connu par le personnel, mais pour lequel pas grand chose n'est fait...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.
Over Atrium Restaurant
Restaurant Atrium ligt aan de voet van het glazen atriumdak van het Radisson Collection Grand Place in het hart van Brussel. Het bijzondere zicht omhoog complementeert de indrukwekkende 12e eeuwse Romaanse muur en de tropische beplanting van het restaurant. De ruimte en unieke omgeving is ontworpen door de beroemde architect Rafael de la Hoz. Bij Atrium worden inventieve gerechten en de Belgische cuisine op hoog niveau geserveerd. Ontdek de Belgische specialiteiten met een verrassende twist, en geniet van heerlijk vlees dat op een houtskoolgrill is gegrild.