De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen vegetarisch Gault&Millau menu
€ 60,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Restaurant week serveert Bouchéry een fantastisch 4-gangen vegetarisch Gault&Millau menu aan slechts € 60,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Restaurant week!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen vegetarisch Gault&Millau menu
€ 75,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Restaurant week serveert Bouchéry een fantastisch 5-gangen vegetarisch Gault&Millau menu aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Restaurant week!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
6-gangen vegetarisch Gault&Millau menu
€ 80,-
Restaurant Bouchéry is trotse bezitter van 15 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Restaurant week serveert Bouchéry een fantastisch 6-gangen vegetarisch Gault&Millau menu aan slechts € 80,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Restaurant week!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 6 mensen zeggen over Bouchéry
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Une soirée avec mon fils. Repas 5 services et vins excellents. Ambiance moderne, classe pas du tout ringarde. Chef attentif. De son initiative, il a allumé une bougie sur le dessert et mis une musique en fond sonore qui a surpris mon fils (nous étions seuls). Un cadeau inoubliable dixit un jeune homme de 20 ans
Adresse que nous avions envie de découvrir depuis longtemps.
Maison de maître uccloise.
Cuisine parfois étonnante mais innovante.
Vins également inhabituels dont un très bon Périgord blanc
Cuisine excellente, ambiance conviviale
Trop^peu d'éléments de saveur convaincante
Bonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas...
Lees hele reviewBonne cuisine dans une petite salle décorée avec goût et simplicité mais de vieux châssis en bois qui laissent entrer le froid et pas de chauffage ce qui n'est pas agréable pour manger. Un personnel aimable et serviable mais si la serveuse manquait de briefing (elle ne connaissait rien du menu et ne pouvait donc pas renseigner les clients). Aussi, une pratique qui nous a semblé bizarre c'est que l'on ne propose aucune carte des vins donc nous n'avons pas d'idée du choix qu'il y a ni des prix. On se fie simplement aux conseils du personnel. Nous gardons également les mêmes couverts du début à la fin du service donc pas évident de goûter toutes les saveurs quand vos couverts goûtent encore le plat précédent. En conclusion, une découverte en demi-teinte pour nous.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Ukkel e.o.
Over Bouchéry
Keuken: Frans
Middenin Ukkel, net buiten het centrum van Brussel, laat Damien Bouchéry al jarenlang zijn culinaire creativiteit spreken in de Bouchéry. Bij Bouchéry staat het plantaardige universum centraal, maar er is veel meer dan groenten, kruiden en bloemen te ontdekken. Hij selecteert zijn ingrediënten met uiterste zorg, en zijn menu's bieden de beste vegetarische gerechten. De ervaring wordt compleet gemaakt met een prachtig tuinterras en heerlijke natuurwijnen. Bouchéry biedt een betoverende omgeving die samen met chef-kok Damien de plek is om culinaire ontdekkingen te stimuleren en je zintuigen te prikkelen!