De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau menu
€ 68,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Va et Vient serveert een 5-gangen Gault&Millau menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Restaurant Va et Vient aan slechts € 68,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 14 mensen zeggen over Restaurant Va et Vient
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super lekker en aangenaam verast
Het eten - alle zes de gangen - was zonder uitzondering uitstekend: garing, smaak (tot in de kleinste details), pairing ... Service: uitstekend (ook de twee jonkies deden het prima). Als geheel: dikke pluim en we zullen reclame maken :-)
Als we dan toch één puntje van kritiek moeten aanhalen: 8 euro voor een capuccino is niet goedkoop.
Très belle découverte. On reviendra
SUPER, voor herhaling vatbaar!
Zeer lekker eten en proportioneel zeker genoeg. prijswaardig en duidelijk te zien dat er gekookt wordt met liefde voor de ingrediënten. Enig minpunt is dat er bij het aperitief , in mijn geval een gin tonic, een glas meegegeven wordt waar je niet het ganse flesje tonic kan ingieten. Dus drink je eerst een "geconcentreerde" gin en daarna een aangelengde. Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kortrijk e.o.
Over Restaurant Va et Vient
Bij Restaurant Va et Vient in Kortrijk zit je bij Chef Matthias Speybrouck aan tafel. Het restaurant is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pakhuis aan de verlaagde Leieboorden en het is een plek waar je culinair in de watten wordt gelegd. Het interieur is robuust met warme en moderne tinten. Niet alleen aan het interieur is gedacht. De keukenbrigade verwent je met gastronomische creaties gemaakt met verse en lokale producten. Met een voorliefde voor seizoensgebonden producten van lokale telers tovert Matthias persoonlijke gerechten op het bord. Hij creëerde doorheen de jaren zijn eigen stijl die hij zelf het liefst omschrijft als 'Rough and Refined’.