De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau menu
€ 68,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Restaurant Va et Vient serveert een 5-gangen Gault&Millau menu tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Restaurant Va et Vient aan slechts € 68,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 14 mensen zeggen over Restaurant Va et Vient
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten en service waren top ! Heel lekkere wijnen geproefd. Alleen vond ik het nogal lawaaierig waardoor uitleg niet altijd verstaanbaar was. Desalniettemin een goed adresje
Heerlijk gegeten en absoluut genoten, maar de sfeer is heel wat gemoedelijker dan in vergelijkbare culinaire restaurants. Voor ons ideaal zo.
Vriendelijke ontvangst
Lekker gegeten aan het water te kortrijk. Het terras ontbrak wat gezelligheid en dat extra kantje wat je verwacht bij een iets klassevoller restaurant. Bestek was zelf te nemen uit een pot op tafel, te hergebruiken (onze lepel van een voorgerecht, was ook onze lepel bij het dessert...). Gerec...
Vriendelijke ontvangst
Lekker gegeten aan het water te kortrijk. Het terras ontbrak wat gezelligheid en dat extra kantje wat je verwacht bij een iets klassevoller restaurant. Bestek was zelf te nemen uit een pot op tafel, te hergebruiken (onze lepel van een voorgerecht, was ook onze lepel bij het dessert...). Gerechten waren mooi gepresenteerd en heel lekker! Prijs was iets aan de duurdere kant, vooral de dranken.
Zeer lekker gegeten en een zeer smaakvolle wijn bij 1ste voorgerecht
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kortrijk e.o.
Over Restaurant Va et Vient
Bij Restaurant Va et Vient in Kortrijk zit je bij Chef Matthias Speybrouck aan tafel. Het restaurant is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pakhuis aan de verlaagde Leieboorden en het is een plek waar je culinair in de watten wordt gelegd. Het interieur is robuust met warme en moderne tinten. Niet alleen aan het interieur is gedacht. De keukenbrigade verwent je met gastronomische creaties gemaakt met verse en lokale producten. Met een voorliefde voor seizoensgebonden producten van lokale telers tovert Matthias persoonlijke gerechten op het bord. Hij creëerde doorheen de jaren zijn eigen stijl die hij zelf het liefst omschrijft als 'Rough and Refined’.