De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
6-gangen degustatie lunch
€ 47,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Coquum. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 6-gangen degustatie lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Coquum. Reserveer een tafel voor deze fantastische 6-gangen degustatie lunch aan slechts € 47,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
6-gangen degustatie diner
€ 85,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Coquum serveert een 6-gangen degustatie diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 6-gangen degustatie diner bij restaurant Coquum aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 20 mensen zeggen over Coquum
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Cuisine d'inspiration nordique avec des touches asiatiques ; voilà qui avait tout pour nous ravir, et ce fut le cas. Le raffinement était au rendez-vous, dès les multiples amuse-bouche. Excellent accord mets-vins.
Tout était parfait . Super moment
Très belle expérience ; découvertes culinaires au top ; à faire…
Surprenant, créatif et succulent
Een feest van smaken waarbij de sorbet van oester uniek was.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Pieters-Woluwe e.o.
Over Coquum
Maak kennis met het culinaire universum van chef Cédric Dassonville van Coquum! De befaamde Gault&Millau gids noemt Cédric ook wel de 'Viking van Woluwe' van het Sint-Pieters-Woluwe. De viking laat u kennismaken met overheerlijke Scandinavische gerechten met hier en daar enkele Aziatische toetsen van zijn reizen over de wereld. Met een rauwe maar openhartige keuken verovert Cédric menig culinair hart. Met biologische ingrediënten zijn de gerechten ook nog eens goed van smaak. Chef Cédric droogt en rookt zijn vis en vlees ook nog eens zelf waardoor uw smaakpapillen kennismaken met de sferen van het Hoge Noorden!