De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 49,95
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Bistro Marron. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Gault&Millau lunch .
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Bistro Marron. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 49,95.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 74,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bistro Marron serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Bistro Marron aan slechts € 74,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 47 mensen zeggen over Bistro Marron
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was perfect, een echte aanrader
Terug een culinaire beleving in een tof kader
Het was weer super in orde ! Fijne bediening, lekkere combinatie van smaken, mooi gedresseerde borden ! Zeker voor herhaling vatbaar.
Opnieuw een fijne ervaring met verrassende, lekkere smaken op het bord. De bediening dik in orde. Proficiat aan het ganse team !
Lekker, gezellig. Verrassende, maar zeer aangename wijnen
Plattegrond Alle restaurantdeals in Olsene e.o.
Over Bistro Marron
Keuken: Belgisch
In Zulte is Bistro Marron te vinden. Deze prachtige bistro combineert huiselijke sferen met net/chique. In de keuken van chef Sven Goeman wordt gewerkt met het beste dat elk seizoen brengt. De chefkok van bistro Marron heeft ervaring opgedaan in onder andere Bar et boeuf (Monaco), Bernadin (Antwerpen), Flamant Dining (Antwerpen). Nu gebruikt hij zijn kennis en creativiteit om prachtige gerechten te creëren.