De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€€3-gangen Michelin menu € 50,-
Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€€3-gangen Michelin menu € 50,-
Restaurant Week
3-gangen Michelin menu
€ 50,-
Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.
Restaurant Bar Bulot Zedelgem* serveert een 3-gangen Michelin menu tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 3-gangen Michelin menu van restaurant Bar Bulot Zedelgem* nu aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toast vitello tonnato
***
Gegrild Holsteinrund met groene pepersaus, lavas, frisse kropsla en verse frietjes
***
Dame Blanche met à la minute gedraaid ijs van echte vanille uit Tahiti,
warme chocoladesaus en slagroom
Wat 27 mensen zeggen over Bar Bulot Zedelgem*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
een aanrader op een mooie locatie
Bar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel ve...
Lees hele reviewBar Bulot is een modernistisch geïnspireerd restaurant in een mooie oude hoeve. De strakke restaurantzaal komt wat koud over en de rijen tafeltjes naast elkaar nodigen niet echt uit voor een tète-à-tète met je geliefde partner. De verwelkoming is hartelijk, maar soms wijfelend. Het contact met het vaste personeel verloopt vlot, de studenten, stagiairs, zijn weinig geïnspireerd en ook weinig geïnformeerd.
Het menu van de restaurantweek zag er fijn uit, jammer dat er geen amuse vooraf kwam. We konden er wel eentje bestellen en dat hebben we dan ook gedaan, gepaneerde en gefrituurde inktvisringetjes (met een heel moeilijke naam), lekker, maar een sterrenrestaurant waard? We namen er ook een aperitiefje bij, helaas kon niemand van het personeel ons zeggen wat de inhoud van de alcoholvrije moctail was ...
Het voorgerecht, Vitello Tonnato, kon ons bekoren. Een lekker en zeer ruim bemeten voorgerecht met authentieke smaak. Een "Primo Piatto".
Het hoofdgerecht, Onglet, was heel correct gebakken, versneden en voorzien van een groentenpotje en verse frietjes. Pepersaus kwam er eveneens bij. Lekker, absoluut, wij zijn liefhebbers van een goeie Onglet (of Schorsvel) maar we vroegen ons af of we nu gewoon in een bistro zaten. Hetzelfde gerecht hebben we al meerdere keren in een goeie bistro gegeten en dus vroegen wij ons af waar de Michelin-ster nu eigenlijk naar toe was?
Wij hadden toch grote verwachtingen, één Michelinster, je moet het maar verdienen. Als er dan allicht tientallen liefhebben even willen kennis maken met Bar Bulot via de Restaurantweek, dan verwachten die (of toch in ieder geval wij) een WOW. We mochten het helaas niet meemaken.
De vele fouten en miscommunicatie bij ons en ook bij onze buren doen toch vragen rijzen over de opleiding van de stagiairs, de jobstudenten, maar zelfs het vast personeel kon ons niet altijd verblijden met een mooie uitleg.
Wij waren nieuwsgierig naar Bar Bulot (op de vroegere Hertog Jan *** site). Helaas werden onze verwachtingen niet echt ingelost. In de betere bistro kan je zeker gelijkwaardig eten, daarvoor heb je de ster van Bar Bulot niet nodig.
Lekker gegeten, absoluut!, op sterrenniveau? Euhh...
Prijs kwaliteit zeker in orde.
Aan te raden is om voor een kleine meerprijs de aangepaste wijnen erbij te nemen.Er werd rekening gehouden met allergieën.
zeer gezellig en lekker
Aangename ontvangst, vriendelijke en ontspannen bediening. Het eten is gewoonweg super!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zedelgem e.o.
Over Bar Bulot Zedelgem*
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
In december 2022 is Bar Bulot Brugge naar Zedelgem verhuist. Het huist nu in het iconische gebouw waar het team van Hertog Jan destijds de pannen van het dak kookte. Bar Bulot evolueerde de voorbije jaren onder leiding van gastheer Maxime Depreitere en chef Destin Cannaert naar een eigentijds klassiek restaurant, met naast seafood ook de betere vleesgerechten. Als je hem vraagt waar Bar Bulot voor staat, antwoordt hij: finesse. Je merkt deze finesse aan bijvoorbeeld de betere Europese wijnen, het warme en sfeervolle interieur, de fijngedekte tafel en de professionele service. Kortom, de plek waar u kan genieten van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer.