De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€€3-gangen Michelin menu € 50,-
Bar Bulot Zedelgem*
Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten | €€€3-gangen Michelin menu € 50,-
Restaurant Week
3-gangen Michelin menu
€ 50,-
Tijdens de Restaurant Week Deluxe bieden meer dan 200 toprestaurants uit België een geweldig en voordelig menu aan.
Restaurant Bar Bulot Zedelgem* serveert een 3-gangen Michelin menu tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het fantastische 3-gangen Michelin menu van restaurant Bar Bulot Zedelgem* nu aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toast vitello tonnato
***
Gegrild Holsteinrund met groene pepersaus, lavas, frisse kropsla en verse frietjes
***
Dame Blanche met à la minute gedraaid ijs van echte vanille uit Tahiti,
warme chocoladesaus en slagroom
Wat 27 mensen zeggen over Bar Bulot Zedelgem*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lekkere zeer betaalbare formule
De aperitief liet 20 min op zich wachten!
De tafels stonden veel te dicht bij elkaar!
Voor- en hoofdgerecht oké maar niks culinair, dessert was ronduit triestig met diepvriesframbozen!
Prijs kwaliteit een topper
Super lekker gegeten alles was tot in de puntjes verzorgd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zedelgem e.o.
Over Bar Bulot Zedelgem*
Keuken: Frans, Klassiek, Vis en zeevruchten
In december 2022 is Bar Bulot Brugge naar Zedelgem verhuist. Het huist nu in het iconische gebouw waar het team van Hertog Jan destijds de pannen van het dak kookte. Bar Bulot evolueerde de voorbije jaren onder leiding van gastheer Maxime Depreitere en chef Destin Cannaert naar een eigentijds klassiek restaurant, met naast seafood ook de betere vleesgerechten. Als je hem vraagt waar Bar Bulot voor staat, antwoordt hij: finesse. Je merkt deze finesse aan bijvoorbeeld de betere Europese wijnen, het warme en sfeervolle interieur, de fijngedekte tafel en de professionele service. Kortom, de plek waar u kan genieten van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer.