De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert
€ 39,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Atelier D The Bistro. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Atelier D The Bistro. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert aan slechts € 39,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 48 mensen zeggen over Atelier D The Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Toplunch en lekkere wijn.
Een absolute aanrader.
Het voorgerecht 'Fatty Tuna' was een culinaire ontdekking en de zelfgemaakte brioche lieten de smaken nog meer tot hun recht komen.
Het hoofdgerecht 'duif' was ongewoon lekker. Dat het hele lunch gebeuren werd geserveerd in een mooi uitgebalanceerde sfeer en met chef kok, Diego de Baets, die bij ieder gerecht even ...
Het voorgerecht 'Fatty Tuna' was een culinaire ontdekking en de zelfgemaakte brioche lieten de smaken nog meer tot hun recht komen.
Het hoofdgerecht 'duif' was ongewoon lekker. Dat het hele lunch gebeuren werd geserveerd in een mooi uitgebalanceerde sfeer en met chef kok, Diego de Baets, die bij ieder gerecht even aan tafel kwam, doet ons verlangen naar 'nog' van D atelier. Veel succes aan het hele team!!
Eten bijzonder, glas wijn en water te duur
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over Atelier D The Bistro
In een historisch en markant pand in het centrum van het authenthieke Brugge treft u Atelier D The Bistro waar chef Diego de Baets zijn culinaire creaties aan u voorschotelt. Het restaurant is geopend met een vernieuwd interieur en brengt u in de sfeer van het oude Brugge. Chef Diego heeft ervaring opgedaan in toprestaurants als Sel Gris, Bartholomeus en Pure C. Met een gevulde rugzak heeft hij zijn droom verwezenlijkt en Atelier D geopend. Met een fijne toets serveert hij hier Franse klassiekers gevuld met onmiskenbare smaken. Wanneer komt u deze proeven?