De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Atelier D The Bistro

Frans, Klassiek | €€ | Menu
9,1 (48 reviews)
98% aanbevolen

2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert € 39,-

Atelier D The Bistro

Frans, Klassiek | €€ | Menu
9,1 (48 reviews)
98% aanbevolen

2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert € 39,-

Restaurant Week
2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert
€ 39,-

Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Atelier D The Bistro. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert.

Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Atelier D The Bistro. Reserveer een tafel voor deze fantastische 2-gangen Rising Star lunch + gratis dessert aan slechts € 39,-.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 48 mensen zeggen over Atelier D The Bistro

9.1 Gebaseerd op 48 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een aanrader "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heel lekker en wel heel grote porties. De avocado was origineel en de foie en brioche van top kwaliteit

MD op 25 juni 2024
Geverifiëerd

"Lunchen in hartje Brugge"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Klein en fijn. Mooi gedekte tafels en perfecte bediening .De aangeboden lunch was zeer lekker en meerdere wijnen zijn per glas verkrijgbaar.

Leopold op 25 juni 2024
Geverifiëerd

"Daar is het genieten…"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Waw… wat was dat terug fijn vertoeven. Is de tweede keer dat we komen met Restaurant week. Ik dacht dat er een verandering was nl hapje bij aperitief. Ben ik verkeerd daar ik denk dat we ook nog een klein hapje kregen vorige keer? Er was wel een schaaltje met droge worst en olijven. Het eten was verrukkelijk. Bij de...

Lees hele review

Waw… wat was dat terug fijn vertoeven. Is de tweede keer dat we komen met Restaurant week. Ik dacht dat er een verandering was nl hapje bij aperitief. Ben ik verkeerd daar ik denk dat we ook nog een klein hapje kregen vorige keer? Er was wel een schaaltje met droge worst en olijven. Het eten was verrukkelijk. Bij de koffie kregen we nu fijnere koekjes die de maaltijd naar niveau mooi afronden. Goed zo dat onze tip van vorige keer nageleefd werd.

Vero op 24 juni 2024
Geverifiëerd

"Een topadresje in hartje Brugge"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een ontdekking in eigen Stad Brugge
Atelier D the bistro, een aanrader op elk gastronomisch vlak. De chef die persoonlijk de saus op het gerecht komt dresseren en daarbij ook zijn gerecht voorstelt, een team dat professioneel maar ook heel ongekunsteld gastvrij overkomt … je geniet er gewoon van een topkeuken in e...

Lees hele review

Een ontdekking in eigen Stad Brugge
Atelier D the bistro, een aanrader op elk gastronomisch vlak. De chef die persoonlijk de saus op het gerecht komt dresseren en daarbij ook zijn gerecht voorstelt, een team dat professioneel maar ook heel ongekunsteld gastvrij overkomt … je geniet er gewoon van een topkeuken in een stijlvolle maar gezellige setting waar mensen je goed doen voelen en ook de sfeer binnen het volledige team hun appreciatie deelt
Elke hap was puur, het aperitief en de wijn, een goede keuze, de achtergrondmuziek van jazzy tot Franse chansons, het plaatje was compleet.
Van de overheerlijke olijven tot de kruimels van het koekje bij de koffie.
Waarvoor dank chef Diego De Baets en team

Marie-Anne Defever op 22 juni 2024
Geverifiëerd

"Een ontdekking……"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor mijn zus en ik was deze ervaring bij Atelier D een sterren restaurant waardig.
Wat een culinaire ontdekking.
Een surplus voor Brugge.
Een mooi interieur en een heel tof bediendend personeel.
Zeer lekker eten en het mooie was dat de Chef zijn lekker eten kwam afwerken met een heel verfijnd sausje en we hem persoonlijk konden bedanken .
We gaan daar zeker terug.

Lins Martine op 22 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Toon telefoonnummer

Over Atelier D The Bistro

Keuken: Frans, Klassiek

In een historisch en markant pand in het centrum van het authenthieke Brugge treft u Atelier D The Bistro waar chef Diego de Baets zijn culinaire creaties aan u voorschotelt. Het restaurant is geopend met een vernieuwd interieur en brengt u in de sfeer van het oude Brugge. Chef Diego heeft ervaring opgedaan in toprestaurants als Sel Gris, Bartholomeus en Pure C. Met een gevulde rugzak heeft hij zijn droom verwezenlijkt en Atelier D geopend. Met een fijne toets serveert hij hier Franse klassiekers gevuld met onmiskenbare smaken. Wanneer komt u deze proeven?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden