De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
6-gangen Gault&Millau diner
€ 95,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 6-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 6-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 95,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
7-gangen Gault&Millau diner
€ 110,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 7-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 7-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 110,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 85,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch
€ 85,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Imprévu. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Imprévu. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 85,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 4 mensen zeggen over Imprévu
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een aanrader. Elke gang werd beter en beter.
Fijne ontvangst, culinaire hoogstandjes op ons bord, uitstekende sommelier in een rustgevend kader. Aangename avond gehad!
Heel lekker 5 gangenmenu. Mooie presentatie vd gerechten. Vriendelijke bediening
Geweldige ervaring. Volgend jaar hebben ze zeker een michelinster. Alles was perfect
Plattegrond Alle restaurantdeals in Houthalen e.o.
Over Imprévu
Ontdek Restaurant Imprévu, waar het getalenteerde koppel Mitchell Merola en Daniela Sparanero na hun succesvolle avontuur bij Table'O in Heers een nieuw gastronomisch verhaal begonnen in het prachtige pand van domein De Barrier in Houthalen. In een stijlvol gerestyled interieur brengen zij een verfijnde, creatieve en gedurfde keuken.
Laat je verrassen door hun smaakvolle creaties, zoals risotto met stukjes zeekat, Imperial Heritage kaviaar en gemarineerde sepia geserveerd op kroepoek van houtskool. Of geniet van noriblad gegaarde tarbot met paksoi en een beurre blanc op basis van yuzu en sudachi. De uitgebreide wijnkaart biedt een diversiteit aan typerende wijnen, perfect passend bij de gerechten.
Stap binnen in een sfeervolle eigentijdse omgeving en laat je verwennen door de Franse keuken met een twist van Aziatische invloeden, bereid door chef Mitchell Merola. Imprévu bestaat inmiddels 1 jaar en viert dit jubileum met een waardevolle erkenning van Gault & Millau, en een indrukwekkende wijnkelder met 600 referenties. Kom dit vieren met hun verjaardagsmenu en ontdek de signature gerechten, alsook de open zondagen dit voorjaar.
Chef Mitchell Merola is gepassioneerd door zijn vak en heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende topzaken voordat hij samen met Daniela Sparanero hun droom kon verwezenlijken met Restaurant Imprévu. Laat gastvrouw Daniela je hartelijk ontvangen en geniet van een culinaire reis waarbij het product centraal staat, omringd door een prachtige ambiance die je helemaal meeneemt in de wereld van Restaurant Imprévu.