Imprévu
Frans | €€€ | MenuDeals
Deals
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 5-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 85,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 7-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 7-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 115,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Imprévu serveert een 6-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 6-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Imprévu aan slechts € 95,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Imprévu. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 5-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Imprévu. Reserveer een tafel voor deze fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 85,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 15 december 2024
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 17 mensen zeggen over Imprévu
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Tijdens mijn bezoek aan restaurant Imprevu was ik onder de indruk van het jonge, gepassioneerde team dat er duidelijk alles aan doet om een geweldige culinaire ervaring te bieden. Hoewel het restaurant pas 1,5 jaar open is, is het niveau van de gerechten al opmerkelijk hoog. Elke smaak, elke textuur was perfect in b...
Lees hele reviewTijdens mijn bezoek aan restaurant Imprevu was ik onder de indruk van het jonge, gepassioneerde team dat er duidelijk alles aan doet om een geweldige culinaire ervaring te bieden. Hoewel het restaurant pas 1,5 jaar open is, is het niveau van de gerechten al opmerkelijk hoog. Elke smaak, elke textuur was perfect in balans en liet zien dat ze al ver gevorderd zijn in hun culinaire reis. De gerechten waren niet alleen mooi gepresenteerd, maar ook verrukkelijk van smaak.
Het menu, bestaande uit:
• Hamahi met aardpeer en wasabi
• Tarbot met paling en matcha
• Coquille met bloemkool en amandel
• Hert met kastanje en schorseneer
• Diverse bereidingen van cacao
was een reis door verfijnde smaken en innovatieve combinaties. De hamahi met aardpeer en wasabi was een verfijnde start, de tarbot met paling en matcha was een perfecte combinatie van zeewater en aarde. De coquille met bloemkool en amandel was een subtiele, maar diepe smaakbeleving, en het hert met kastanje en schorseneer was een indrukwekkende en hartverwarmende maaltijd. De diverse bereidingen van cacao sloten het diner op een prachtige, verrassende manier af.
Wat Imprevu ook echt onderscheidt, is de wijnkaart en de kennis van de sommelier. De wijnkeuze was uitstekend en perfect afgestemd op de gerechten, wat de ervaring naar een nog hoger niveau tilde.
Dit is een restaurant om in de gaten te houden. Met hun innovatieve benadering van de gastronomie en de hoge kwaliteit van hun gerechten, ben ik er van overtuigd dat Imprevu nog veel indruk zal maken in de toekomst. Zeker een plek om te bezoeken en de smaken zelf te ontdekken!
Heel lekker gegeten
Het was lekker
Plattegrond Alle restaurantdeals in Houthalen e.o.
Over Imprévu
Keuken: Frans
Ontdek Restaurant Imprévu, waar het getalenteerde koppel Mitchell Merola en Daniela Sparanero na hun succesvolle avontuur bij Table'O in Heers een nieuw gastronomisch verhaal begonnen in het prachtige pand van domein De Barrier in Houthalen. In een stijlvol gerestyled interieur brengen zij een verfijnde, creatieve en gedurfde keuken.
Laat je verrassen door hun smaakvolle creaties, zoals risotto met stukjes zeekat, Imperial Heritage kaviaar en gemarineerde sepia geserveerd op kroepoek van houtskool. Of geniet van noriblad gegaarde tarbot met paksoi en een beurre blanc op basis van yuzu en sudachi. De uitgebreide wijnkaart biedt een diversiteit aan typerende wijnen, perfect passend bij de gerechten.
Stap binnen in een sfeervolle eigentijdse omgeving en laat je verwennen door de Franse keuken met een twist van Aziatische invloeden, bereid door chef Mitchell Merola. Imprévu bestaat inmiddels 1 jaar en viert dit jubileum met een waardevolle erkenning van Gault & Millau, en een indrukwekkende wijnkelder met 600 referenties. Kom dit vieren met hun verjaardagsmenu en ontdek de signature gerechten, alsook de open zondagen dit voorjaar.
Chef Mitchell Merola is gepassioneerd door zijn vak en heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende topzaken voordat hij samen met Daniela Sparanero hun droom kon verwezenlijken met Restaurant Imprévu. Laat gastvrouw Daniela je hartelijk ontvangen en geniet van een culinaire reis waarbij het product centraal staat, omringd door een prachtige ambiance die je helemaal meeneemt in de wereld van Restaurant Imprévu.