De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 41,65
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Bosque Fevi. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Chef's lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Bosque Fevi. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Chef's lunch aan slechts € 41,65.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Chef's diner
€ 64,80
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Bosque Fevi serveert een 5-gangen Chef's diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 5-gangen Chef's diner bij restaurant Bosque Fevi aan slechts € 64,80? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat mensen zeggen over Bosque Fevi
Plattegrond Alle restaurantdeals in Esch-sur-Alzette e.o.
Over Bosque Fevi
Keuken: Mediterraans, Spaans / Tapas
Gelegen in het hart van Esch-sur-Alzette biedt Bosque FeVi een eigentijdse eetervaring met een knipoog naar zijn Spaanse roots. Het interieur, gekenmerkt door zijn moderne ontwerp, beschikt over een verbazingwekkende 'golvende' afscheiding die de toon zet voor de culinaire reis die volgt. Chef-kok Fernando Andreu, afkomstig uit Catalonië, brengt zijn Iberische erfgoed naar voren met rijke en eigentijdse gerechten doordrenkt met mediterrane smaken.
Van de verfijnde warme en koude tapas tot de met zorg bereide hoofdgerechten, elk gerecht toont de culinaire expertise van de chef en zijn toewijding aan kwaliteitsingrediënten. Gasten kunnen genieten van Spaanse ham in combinatie met een prei-tatin en een verfrissende koude meloensoep, of zich tegoed doen aan knapperige sardines vergezeld van een sprankelende bergamotvinaigrette. Als verfrissend intermezzo biedt het restaurant een verrassende twist op de klassieke Bloody Mary, met watermeloen granita, tomatenjam, textuurrijk citroenvodkajuice en een vleugje Tabasco.
Het hoogtepunt van de eetervaring is ongetwijfeld de rollade van langzaam gekookt kalfsvlees gevuld met tartaar van rundvlees, vergezeld van bakbanaanfrietjes en kappertjes, en afgewerkt met een zoete eierdooi-vinaigrette voor een extra smaakexplosie. Bij Bosque FeVi worden gasten getrakteerd op een culinaire reis die innovatie, kwaliteit en een vleugje Spaanse flair combineert. Buen provecho!