De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
4-gangen Michelin lunch
€ 90,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant Le Coq aux Champs*. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 4-gangen Michelin lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant Le Coq aux Champs*. Reserveer een tafel voor deze fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 90,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Michelin diner
€ 90,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant Le Coq aux Champs* serveert een 4-gangen Michelin diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 4-gangen Michelin diner bij restaurant Le Coq aux Champs* aan slechts € 90,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Je recommande cette adresse!
Un chef au sommet de son art, un service impeccable, un cadre agréable, bref : un moment inoubliable
Super cuisine, vraiment. Par contre, ne pas prendre l accompagnement des.vins : même si les vins sont très bons, le. Prix est trop cher et surtout les quantités trop minimes
buitengewoon eten, uitstekend service
Super repas partagé avec des amis. Dégustation des mets extraordinaires.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.