De Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau diner
€ 50,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Restaurant L.E.S.S. serveert een 3-gangen Gault&Millau diner tijdens deze editie van de Restaurant Week.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Wilt u culinair genieten van het 3-gangen Gault&Millau diner bij restaurant L.E.S.S. aan slechts € 50,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 50,-
Geniet van een overheerlijke en voordelige lunch tijdens de Nationale Restaurant Week Deluxe editie bij restaurant L.E.S.S.. Het restaurant serveert een uitzonderlijke 3-gangen Gault&Millau lunch.
Maak op een culinaire en prijsvriendelijke manier kennis met restaurant L.E.S.S.. Reserveer een tafel voor deze fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch aan slechts € 50,-.
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 6 mensen zeggen over L.E.S.S.
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Superlekker!
Een combinatie van smaken en kleur een goede rustige sfeer en redelijke privacy zorgen voor een aangename eerste kennismaking
Original and very good food, incredible desserts.
Very friendly and welcoming staff
I really recommend it!
Zalige ervaring ! Via dining with a star de eerste kenismaking maar zeker niet de laatste maal.
Ruimte om alsnog te kiezen, mooie porties en een heel correcte bediening.
Welverdiende pluim.
Was a very nice culinary experience, I recommandé. We only can regret the 14 euros charged at the end without notice for 2 bottles of tap water.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over L.E.S.S.
Keuken: Aziatisch, Fusion, Modern
Het verhaal van L.E.S.S Eatery, voorheen Bistro L.E.S.S., start achter de schermen van Hertog Jan, dat na de toekenning van een derde Michelinster uit zijn voegen barst en op zoek moet naar een ruimere locatie. In de originele gebouwen wordt een nieuw concept boven de doopvont gehouden, dat nog het best te vergelijken valt met een uit de kluiten gewassen, culinaire tapasbar. Bistro L.E.S.S brengt op dat moment een simpele, maar doordachte keuken, met Spaanse accenten, vis in blik, vlees op de grill.
Langzaam verschuift de focus van Spaans naar mondiaal, en worden de gerechten verfijnder. Tijdens zijn vele reizen en four-hands dinners in het buitenland scherpt chef Gert de Mangeleer zijn voorliefde aan voor exotische geuren en wereldse smaken. Het nieuwe concept op ’t Zand in Brugge combineert gonzende gezelligheid met de vibe van een grootstad. L.E.S.S. Eatery, zoals het nieuwe restaurant intussen heet, serveert nu ook krachtige smaken uit het Verre Oosten en Centraal-Amerika, en bijna altijd in porties die je met het hele gezelschap kunt delen.